Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όλα τα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα μέσα σε ένα βίντεο 3,5 λεπτών

Όλα τα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα μέσα σε ένα βίντεο 3,5 λεπτών

Στο βίντεο, έχουν συγκεντρώσει όλα τα ψέματα που είπε ο απερχόμενος -όπως όλα δείχνουν- πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας τα τελευταία πέντε χρόνια

Το «πραγματικό πρόσωπο» του ΣΥΡΙΖΑ, -όπως οι ίδιοι αναφέρουν- επιχειρούν να παρουσιάσουν μέσα από ένα βίντεο διάρκειας σχεδόν τρεισήμισι λεπτών, η γνωστή στο Διαδίκτυο, «Ομάδα Αλήθειας».

Στο εν λόγω βίντεο, έχουν συγκεντρώσει όλα τα ψέματα που είπε ο απερχόμενος -όπως όλα δείχνουν- πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας τα τελευταία πέντε χρόνια.

Μέσα σε 3 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα «ταξιδεύουμε» από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, στη μείωση του αφορολόγητου, αλλά και στην αύξηση του χρέους κατά 30 δισ. ευρώ, στη μονιμοποίηση του ΕΝΦΙΑ, στη δέσμευση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια, μέχρι τα φαινόμενα ανομίας και ανασφάλειας και την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’.

Ειδική μνεία γίνεται και στο «θέατρο» της 23ης Ιουλίου 2018 στο Συντονιστικό, όταν αποδεδειγμένα, αλλά και καθομολογία του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, γνώριζαν ότι υπήρχαν νεκροί στο Μάτι, αλλά το απέκρυψαν.

Φυσικά, αναφορά γίνεται και στη μεταβίβαση της ιστορίας της Μακεδονίας με τη Συμφωνία των Πρεσπών, που προσέβαλε το έθνος,

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024