Με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Μανωλά αναφέρθηκε ο Τραϊανός Δέλλας, μετά τη μεταγραφή του πρώτου στη Νάπολι.

Ο πρώην αμυντικός της Εθνικής και της ΑΕΚ παραχώρησε συνέντευξη σε ιταλικό ραδιοφωνικό Μέσο, λέγοντας πως Μανωλάς και Κουλιμπαλί μπορούν να συνθέσουν το καλύτερο αμυντικό δίδυμο στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Δέλλας για τον Μανωλά:

«Τον γνωρίζω καλά, όταν άρχισε την καριέρα του στην Ελλάδα έπαιζε μαζί μου και ξέρω τι άνθρωπος και παίκτης είναι: έχει αυτό που χρειάζεται κάποιος στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, είναι ταχύτατος και δυνατός σωματικά.

Ωρίμασε πολύ στα χρόνια που έμεινε στη Ρόμα, η Νάπολι έκανε μία πραγματικά μεγάλη κίνηση για να ενισχύσει την άμυνά της.

Κουλιμπαλί και Μανωλάς το ισχυρότερο αμυντικό δίδυμο στην Ιταλία; Ας ελπίσουμε πως θα είναι! Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης για όλους, ο Κουλιμπαλί και ο Κώστας θεωρητικά είναι πολύ ισχυροί αλλά διαφορετικοί.

Ο Καλιντού είναι πιο δυνατός στην κατοχή της μπάλας, ο Κώστας είναι πιο δυνατός στις διεκδικήσεις της μπάλας.

Ο Μανωλάς είναι ένας τοπ παίκτης αυτή τη στιγμή, έχει βελτιωθεί πολύ από άποψη τακτικής κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Στο ποδόσφαιρο κάθε ημέρα πρέπει να μαθαίνεις κάτι, αυτή τη στιγμή έχει την ευκαιρία να δουλέψει με έναν σπουδαίο προπονητή όπως ο Αντσελότι και να μάθει πάρα πολλά.

Εκτός γηπέδου δεν είναι κακός ο Κώστας, είναι ένας παίκτης που θέλει πάντα να παίζει και να είναι σε τοπ επίπεδο: μερικές φορές τρελαίνεται αλλά είναι άξιος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας