Δ. Βίτσας στο One Channel: Η επόμενη κυβέρνηση δεν μπορεί να πει ότι παρέλαβε καμένη γη
Καλεσμένος στην εκπομπή One Direct, βρέθηκε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας
Καλεσμένος στην εκπομπή One Direct, βρέθηκε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας.
Ο κ. Βίτσας συζητώντας με τους Παπαχρήστο και Τζ. Μοσχολιού, την πολιτική επικαιρότητα έτσι όπως διαμορφώνεται λίγο πριν από τις επικείμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου, μίλησε μεταξύ άλλων για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε οικονομικό επίπεδο, εστιάζοντας στη φορολογία, στην μεταμνημονιακή περίοδο στη χώρα, ενώ εκτίμησε ότι η επόμενη κυβέρνηση δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι παρέλαβε καμένη γη από τα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Κάνοντας τη δική του κριτική, η συμπεριφορά ενός κομματικού ή κυβερνητικού στελέχους που προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμάται με διαφορετικό τρόπο από τον πολίτη επειδή πρόκειται για ένα κόμμα της Αριστεράς.
Αναφερόμενος τέλος στο μεταναστευτικό, ο κ. Βίτσας υπογράμμισε πως υπάρχει ανάγκη για την άσκησης μίας ενιαίας πολιτικής στην Ευρωπαϊκή Ένωση με την αντίστοιχη πρόβλεψη χρηματοδοτήσεων και ανακατανομή του βάρους των μεταναστευτικών ροών σε όλες της χώρες της Ευρώπης.
Πηγή: onetv.gr
- Αθήνα: Πόσα χρήματα χάνονται στο μποτιλιάρισμα κάθε χρόνο
- «Έκανα πέντε επεμβάσεις»: Ο Αντώνης Λουδάρος αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος
- Αναβολές, βία στα γήπεδα και αγωνία για το Μουντιάλ – Χάος στο Μεξικό με τον θάνατο του «El Mencho»
- Σερβία: Πρόταση από τη Μόσχα για κατασκευή πυρηνικού σταθμού ρωσικής τεχνολογίας
- Νέα Υόρκη: Χιονοθύελλα παγώνει τα πάντα – «Η χειρότερη την τελευταία δεκαετία»
- Άρης: Ραντεβού του Ρέγες με τον Μιχάλη Γρηγορίου