Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Κοκλώνης: Στο χειρουργείο μετά το έμφραγμα

Νίκος Κοκλώνης: Στο χειρουργείο μετά το έμφραγμα

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων νοσηλεύεται ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης ήδη από προχθές αργά το απόγευμα

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων νοσηλεύεται ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης ήδη από προχθές αργά το απόγευμα!

Όπως δήλωσε και ο ίδιος τηλεφωνικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ένιωσε μεγάλη δυσφορία και εξάντληση κατά τα γυρίσματα της εκπομπής του.

«Δεν ήθελα με τίποτα να ακυρωθεί το γύρισμα γιατί ήταν τόσοι καλεσμένοι και το κοινό… Αισθανόμουν ότι είχα την υποχρέωση να τελειώσει το γύρισμα.» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ζαλίστηκα, λιποθύμησα, έπεσα και χτύπησα την μύτη μου πριν πάω στο στούντιο. Θεώρησα ότι δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό. Ξεκίνησα το γύρισμα, ώσπου με ειδοποιούν ότι είμαι γεμάτος αίματα…» συμπληρώνει.

«Μόλις τέλειωσα το γύρισμα, μου έλεγαν όλοι να πάω στο νοσοκομείο. Δεν ήθελα, ήθελα να πάω σπίτι να κοιμηθώ. Αν πήγαινα δεν θα ξυπνούσα… Στο νοσοκομείο οι γιατροί μου είπαν ότι έπαθα έμφραγμα…» αποκαλύπτει ο παρουσιαστής.

Ο παρουσιαστής αρχικά δήλωσε ότι  είναι πολύ καλύτερα και ότι θα παραμείνει για κάποιες μέρες στο νοσοκομείο καθώς χρήζει ξεκούρασης, όμως τα πράγματα άλλαξαν.

Ο παρουσιαστής περιμένει τις εξετάσεις και ανάλογα με τα αποτελέσματα, θα του χορηγήσουν συγκεκριμένη θεραπεία. Σαν να μην έφταναν, όμως, όλα αυτά, ο Νίκος Κοκλώνης διαπίστωσε στο νοσοκομείο, μετά την πτώση που είχε, πως έσπασε τη μύτη του και θα χρειαστεί να κάνει χειρουργείο για να τη διορθώσει.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024