Επιμένει ο Αλέξης Τσίπρας σε διεξαγωγή debate με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός καλεί εκ νέου μέσω Twitter τον κ. Μητσοτάκη σε τηλεμαχία των δύο τους, χωρίς τα άλλα κόμματα.

Ο κ. Τσίπρας επικαλέστηκε τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη βουλή στις 8 Μαΐου, όπου ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωνε ότι θα γίνουν όσα debate επιθυμεί ο πρωθυπουργός αφού προκηρυχθούν εκλογές και κλείσει η Βουλή.

«Κύριε Μητσοτάκη τα υπόλοιπα κόμματα δήλωσαν πως αδυνατούν να παραβρεθούν στο debate της 1ης Ιουλίου. Eσείς όμως, στις 8 Μαΐου, δεσμευθήκατε ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις σας; Τόσο πολύ υποτιμάτε το πρόγραμμά σας; Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους & να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά & χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του λαού. Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε. Θα αναμένω εκ νέου την απάντησή σας», γράφει στο Twitter o Aλέξης Τσίπρας.