Γεννηματά: Η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ εγγύηση για καλύτερη ζωή
Η κ. Γεννηματά επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών όπου συνομίλησε με πολίτες της περιοχής
Το Μενίδι επισκέφθηκε πρωί η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, συνοδευόμενη από υποψηφίους στην Ανατολική Αττική και στελέχη του ΚΙΝΑΛ.
Η κ. Γεννηματά επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών όπου συνομίλησε με πολίτες της περιοχής.
«Εγκατάλειψη, ανασφάλεια, ανεργία, βιώνουν καθημερινά οι άνθρωποι εδώ στις Αχαρνές. Ζουν, αντικρίζουν κάθε μέρα το αποκρουστικό πρόσωπο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και το αποτέλεσμα του «έργου» τους. Αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει», ανέφερε η κ. Γεννηματά, σε δηλώσεις της, ζητώντας από τους πολίτες ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής, ψήφος που σημαίνει εγγύηση για καλύτερη ζωή.
«Εμείς ξέρουμε, θέλουμε και μπορούμε να αναβαθμίσουμε την περιοχή και να εξασφαλίσουμε αποκατάσταση των εισοδημάτων, μόνιμη, σταθερή, όχι με προσωρινά επιδόματα», πρόθεσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι πρώτες σκέψεις του ιστορικού Μενέλαου Χαραλαμπίδη για τις συγκλονιστικές φωτογραφίες από την Καισαριανή
- Αφρικανική σκόνη: «Πορτοκαλί εισβολέας» σκοτείνιασε τη χώρα – Πόσο σημαντικό ήταν το επεισόδιο μεταφοράς σκόνης
- LIVE: Παναθηναϊκός – ΑΕΛ Novibet
- Μπερλινάλε 2026: Το Φεστιβάλ Βερολίνου υπερασπίζεται τον Βιμ Βέντερς όσο ο διχασμός συνεχίζεται
- Εξάρχεια: Αυτός είναι ο 45χρονος που παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες -Τι κατέθεσε το τελευταία θύμα του δράστη
- Καισαριανή: Φασιστική πρόκληση – Βανδάλισαν το μνημείο των εκτελεσθέντων μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών

