Επαναληπτικές εκλογές: Ανησυχία για τη χαμηλή προσέλευση στις κάλπες
Χωρίς προβλήματα διεξάγονται από το πρωί ο β' γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών σε επτά από τις 13 περιφέρειες και σε 229 από τους 332 δήμους της χώρας.
Χωρίς προβλήματα διεξάγονται από το πρωί ο β’ γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών σε επτά από τις 13 περιφέρειες και σε 229 από τους 332 δήμους της χώρας.
Ωστόσο, αυτό που προβληματίζει τα κομματικά επιτελεία είναι η έως τώρα διαφαινόμενη χαμηλή συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία.
Μηνύματα στους ψηφοφόρους να μην απέχουν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές έστειλαν νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.
Πηγή: onetv.gr
- Οι διαιτητές της Super League έχουν απορίες και η ΚΕΔ πετά την μπάλα στην κερκίδα
- Λάκης Λαζόπουλος: Το σπασμένο δόντι του Τόλη Βοσκόπουλου που του έγινε… έμμονη ιδέα
- Εκατομμυριούχος σκοτώθηκε από ελέφαντες την ώρα που κυνηγούσε αντιλόπες στην Αφρική
- Αρβανίτης προς Κομισιόν: Όχι αθέμιτος ανταγωνισμός σε βάρος της παραγωγής – Δύο μέτρα και δύο σταθμά;
- Αποκαλύψεις Βουρλιώτη: Τι είπε για ΟΠΕΚΕΠΕ και το φαινόμενο της… λευκής κόλλας
- Άγιος Δημήτριος: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 27χρονου

