Το λέω κι ανατριχιάζω. Μετά τον Θεοδωράκη και τον Καμμένο, δεν θα κατέβει στις εκλογές ούτε ο Σάββας Τσιτουρίδης.

Φυσικά το πλήγμα είναι δυσβάσταχτο. Αν μάλιστα τους ακολουθήσει στον δρόμο της απόσυρσης και καμία Παπακώστα, η χώρα θα οδηγηθεί στις κάλπες σε συνθήκες βαριάς κατάθλιψης.

Ηδη ο Κουίκ παραπονιέται στον Παππά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει τίποτα να μαζέψει τους «δυσαρεστημένους καραμανλικούς».
– Υπάρχουμε κι εμείς, αναφώνησε ο δυστυχής Τέρενς.

Ενα δίκιο το έχει. Αλλά τι να του κάνει ο Παππάς; Ποιον να πρωτομαζέψει;

Ασε που κι οι «δυσαρεστημένοι καραμανλικοί» δεν ξέρουν τι θέλουν. Τη στιγμή που ο Τσιτουρίδης πετούσε λευκή πετσέτα κι ο Κουίκ δήλωνε εναγώνια την ύπαρξή του στον Παππά, ο ίδιος ο Καραμανλής πήγε στον Μητσοτάκη.

Τι να υποθέσω; Οτι ο Καραμανλής δεν είναι «καραμανλικός»; Ή ότι αν και «καραμανλικός», δεν είναι «δυσαρεστημένος»;

Σε αντίθεση με κάποιον άλλο κορυφαίο «καραμανλικό» που δυσαρεστήθηκε τόσο πολύ με το εκλογικό αποτέλεσμα ώστε τηλεφωνούσε στους γκαλοπατζήδες ζητώντας να μειώσουν τη διαφορά.

Λες και οι ψήφοι μοιράζονται με προεδρικό διάταγμα!

Ευτυχώς ακόμη κι ο Αντώναρος κατάλαβε τι συνέβη την Κυριακή κι ότι μήνες τώρα μάς είχε ταράξει στην μπαρούφα και στην παρλαπίπα. Αυτό δεν τον εμποδίζει φυσικά να συνεχίζει και την μπαρούφα και την παρλαπίπα.

Αλλά να επιστρέψω στον Παππά. Ειλικρινά συμπάσχω.

Τι να την κάνει ο άνθρωπος τόση σαβούρα που έχει μαζέψει; Πώς να τους βολέψει όλους; Πού να βάλει τον Ραγκούση, την Παπακώστα, τον Ζουράρι, τον Κουβέλη, τον Thanassis Μικροκουβέλη, τον Μπίστη, τον Μωραΐτη, τη Μαριλίζα και τα άλλα παιδιά;

Εδώ κοτζάμ Θύμιος πήγε σε περισσότερες συγκεντρώσεις του Τσίπρα κι από τον αρχηγό της Αστυνομίας, αλλά τζίφος. Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε…

Ως εκ τούτου λοιπόν υποψιάζομαι ότι εκκολάπτονται νέες πολιτικές κατηγορίες.

Οπως π.χ. «δυσαρεστημένοι καραμανλικοί δυσαρεστημένοι με τον ΣΥΡΙΖΑ» ή «πρώην Πασόκοι που δεν βρίσκουν την ψήφο τους ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ» ή «γυρολόγοι Δημαρόπουλοι που πήγαν άκλαυτοι και με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ασε εκείνους που πηδάνε από τη «Γέφυρα» και δεν τους προλαβαίνουν οι ναυαγοσώστες.

Να φανταστείτε ότι τον Τζουμάκα τον έφεραν πίσω κάτι ψαράδες από τα διεθνή χωρικά ύδατα. Μισοπνιγμένο. Τον αναγνώρισαν από το χρώμα των μαλλιών του.

Γι’ αυτό, Νίκο, μην τους ακούς. Μπορεί να μην κατεβαίνουν ο Θεοδωράκης, ο Καμμένος κι ο Τσιτουρίδης, αλλά έχουμε καβάτζα.

Ασε που ο Αρης Σπηλιωτόπουλος δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.