ΝΔ: Η υπό προθεσμία κυβέρνηση δεν νοείται να παίρνει αποφάσεις για τη Δικαιοσύνη
«Είναι αυτονόητο ότι, η υπό προθεσμία πλέον κυβέρνησή, για λόγους στοιχειώδους πολιτικής και ηθικής τάξης δεν νοείται να λαμβάνει στο εξής καμία απόφαση που θα δεσμεύσει την χώρα για τα επόμενα χρόνια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.
Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, μετά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου σχετικά με τη διεξαγωγή εθνικών εκλογών.
«Ο κ. Τσίπρας υπό το βάρος της ήττας του, προανήγγειλε ότι αμέσως μετά το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών θα προκηρύξει εθνικές εκλογές. Είναι επομένως αυτονόητο ότι, η υπό προθεσμία πλέον κυβέρνησή του, για λόγους στοιχειώδους πολιτικής και ηθικής τάξης δεν νοείται να λαμβάνει στο εξής καμία απόφαση που θα δεσμεύσει την χώρα για τα επόμενα χρόνια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.
«Πολύ περισσότερο για κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν την ηγεσία της Δικαιοσύνης», καταλήγει.
- Αυτός είναι ο διαιτητής του Ράγιο – ΑΕΚ
- Μετέωρα: Νεκρή γυναίκα μετά από πτώση
- Η Παπαστράτος επενδύει στους «Τεχνικούς του Αύριο»: Νέος κύκλος 35 προσλήψεων στο εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο
- Δουδωνής για ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα πρόσωπα πολλά, το χρώμα ένα – βαθύ γαλάζιο
- Ο Δήμος Πειραιά επιστρέφει περισσότερες από 100 νέες θέσεις στάθμευσης για τους δημότες
- Μαρινέλλα: Το MEGA αποτίει φόρο τιμής στη μεγάλη τραγουδίστρια


