
Διαψεύδουν τον Τσίπρα οι Οικολόγοι: Δεν θα συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές
Με ανακοίνωσή τους «Οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι υποχρεωμένοι να διαψεύσουν την αναφορά για εκλογική συμπόρευσή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες πρόωρες εκλογές, η οποία έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 27/5, στη σύσκεψη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας από τον Πρωθυπουργό.
Υπενθυμίζουμε σε όλους ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι αποφασίζουν βάσει καταστατικού με εκλογικό συνέδριο για τη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες.
Το εκλογικό συνέδριο θα προκηρυχθεί και θα πραγματοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα. Και είναι αυτό που θα αποφασίσει για την στάση του κόμματος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στις επόμενες εκλογές», καταλήγει η ανακοίνωση.
- Ουκρανία: 2 νεκροί και 30 τραυματίες σε επιδρομές της Ρωσίας
- Στενά του Ορμούζ: Πετρελαιοφόρο πήρε φωτιά αφού χτυπήθηκε από βλήμα
- Λίβανος: Συγκαλείται εκτάκτως το ΣΑ του ΟΗΕ για τον θάνατο των κυανοκράνων
- Οι 20 πρώτοι στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Καρχιμάκης, Γλαβίνας, Διαμαντοπούλου στην πρώτη τριάδα
- Τέξας: 15χρονος μαθητής πυροβόλησε καθηγήτρια και αυτοκτόνησε
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: SOS για επάρκεια