Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαγγέλης Μαρινάκης και Στέλιος Κυμπουρόπουλος μαζί στον Πειραιά

Βαγγέλης Μαρινάκης και Στέλιος Κυμπουρόπουλος μαζί στον Πειραιά

Πολάκης ίσον Τσίπρας και Τσίπρας ίσον Πολάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο «γλάστρα»

Δίπλα δίπλα βρέθηκαν στην εκδήλωση του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Γιάννη Κουλιζάκου, ο ηγέτης του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον «Πειραιά Νκητή», Βαγγέλης Μαρινάκης και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία πολύ κόσμου, στον ωραίο χώρο που έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Κουλιζάκος στα Βοτσαλάκια

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος κατά τη σύντομη ομιλία του σημείωσε ότι δεν τον πείραξε όσα είπε ο Παύλος Πολάκης και άλλα στελέχη της κυβέρνησης για τον ίδιον, αλλά τον ενόχλησε που ο Αλέξης Τσίπρας τον αποκάλεσε «γλάστρα».

Τον λόγο έλαβε τότε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος και σχολίασε : «Στέλιο, είμαστε περήφανοι για τον αγώνα που κάνεις, άνθρωποι σαν εσένα αξίζει να εκπροσωπούν την Ελλάδα στην Ευρώπη και εμείς θα είμαστε δίπλα σου».

Ο κ, Μαρινάκης, ωστόσο, δεν άφησε ασχολίαστες τις χυδαίες επιθέσεις που δέχτηκε όλο το προηγούμενο διάστημα ο κ. Κυμπουρόπουλος, σημειώνοντας με νόημα: «Να μην σε απασχολεί ο χαρακτηρισμός του Πρωθυπουργού γιατί Πολάκης = Τσίπρας και Τσίπρας = Πολάκης, να κλείνεις τα αυτιά σε όλα εναντίον σου ο Πρωθυπουργός», με τον το πολυπληθές ακροατήριο να καταχειροκροτεί και να επιβραβεύει τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του «Πειραιά Νκητή», Ανδριάνα Ζαρακέλη, ενώ το παρών έδωσαν, ο αντιδήμαρχος Πειραιά και υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων με την ΝΔ Γιάννης Μελάς, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά με τον Γιώργο Πατούλη, Σταυρούλα Αντωνάκου, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον «Πειραιά Νκητή» Νόνη Δούνια, ο πρώην πρόεδρος της της ΝΟΔΕ της ΝΔ Β’ Πειραιά Μιχάλης Λιβανός και η γενική γραμματέας του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024