Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χάρης Ρώμας: Τι λέει για Ράντου και για το νέο «Καφέ της Χαράς»

Χάρης Ρώμας: Τι λέει για Ράντου και για το νέο «Καφέ της Χαράς»

Ο Χάρης Ρώμας, μίλησε για την Ελένη Ράντου και το «Κωνσταντίνου και Ελένης» αλλά και για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την Ελένη Ράντου και τον λόγο που η δημοφιλής σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» δεν πήγε τρίτη σεζόν, αλλά και για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» με νέα επεισόδια, ενώ αποκάλυψε και ένα μέρος της υπόθεσης. Ο Χάρης Ρώμας τόνισε μάλιστα πως το «Καφέ» στα νέα επεισόδια δεν θα υπάρχει.

«Μου αρέσει πολύ αυτό που γράφουμε. Υπάρχουν νέα πρόσωπα που μπαίνουν. Δεν θέλω να πω αν είναι ακόμη Δήμαρχος ο Πώποτας. Από την παλιά ομάδα όλοι θα παίξουν. Απλά δεν είναι όλοι σε όλη την έκταση της σειράς. Όλοι παίζουν και κάποιοι πολύ μεγάλους ρόλους. Κάποιοι από τους παλιούς παίζουν φιλική συμμετοχή.

Θα είναι στην ίδια τοποθεσία, στο Κολοκοτρωνίτσι. Το Καφέ δεν υπάρχει. Η καινούργια ιδέα είναι πως κάποιος άλλος ανοίγει το Καφέ της Χαράς. Το πιο σημαντικό ήταν να αλλάξει το μέρος που έδωσε την τοποθεσία της σειράς. Η Ρένια Λουιζίδου θα παίξει. Αισθάνομαι πως το Καφέ γυρίζει στην καταλληλότερη εποχή. Με νοιάζει να είναι ωραίο, να το χαρώ και να ανανεώσω τη σχέση μου με τον κόσμο. Δεν θέλω να αποδείξω τίποτα, με νοιάζει να κάνω μια ωραία δουλειά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ρώμας.

«Δεν θα έκανα πρόταση στην Ελένη να ξαναπαίξει στο Κωνσταντίνου και Ελένης»

Ο Χάρης Ρώμας, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε φυσικά και για μία ακόμα τηλεοπτική επιτυχία με την υπογραφή του το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

«Δεν θα έκανα πρόταση στην Ελένη να ξαναπαίξει στο Κωνσταντίνου και Ελένης γιατί ξέρω ότι θα έλεγε όχι. Η Ελένη ήθελε να φύγει από αυτό το στενό περιθώριο που προσδίδει μια τέτοια τηλεοπτική επιτυχία. Η Ελένη μου είπε ότι θα γεράσουμε και θα είσαι η Κατακουζήνα και θα είμαι η γκαρσόνα. Και γι’ αυτό δεν το συνεχίσαμε. Όλοι θεωρούσαμε ότι θα μας στιγματίσει.

Η Ελένη δεν δέχτηκε τότε που μας έδιναν τα ζεστά λεφτά και τα χάσαμε και τώρα μου λέει “τραβάω τα μαλλιά μου, εκείνη τη χρονιά έπρεπε να την έχουμε κάνει”. Για την τρίτη χρονιά μας πρότειναν τα διπλά λεφτά, ενώ είχαμε ήδη διπλασιάσει από την πρώτη χρονιά στη δεύτερη», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο αναλυτικά τι δήλωσε ο Χάρης Ρώμας:

https://www.youtube.com/watch?v=GKwskNH35lQ

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024