Δηλώστε εθελοντές στο Hellas Gym For Life Challenge & EGO Astro Gym Festival 2019
Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί από τις 18 έως τις 23 Ιουνίου 2019 στo Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Δήμου Γαλατσίου
Οι διοργανωτές του “Hellas Gym For Life Challenge & EGO Astro Gym Festival 2019” καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελοντισμού της διοργάνωσης, η οποία θα φιλοξενηθεί από τις 18 έως τις 23 Ιουνίου 2019 στo Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Δήμου Γαλατσίου.
Το “Hellas Gym For Life Challenge & EGO Astro Gym Festival 2019” διοργανώνεται από την Ε.Γ.Ο. σε συνεργασία με την Γ.Γ.Α., την Ε.Ο.Ε. και τον Δήμο Γαλατσίου, ενώ επίσης έχει ενταχθεί στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Be Active” της Γ.Γ.Α και στο πρόγραμμα εορτασμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας (23η Ιουνίου 2019) της Ε.Ο.Ε.. Η διοργάνωση υποστηρίζεται εθελοντικά από τα μέλη του Φιλογυμναστικού Ομίλου Μεταμόρφωσης «Κότινος».
Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση ως εθελοντές, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής που θα βρουν στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.kotinosmetamorfosis.gr/star-gym-contest/volunteers
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]
- Φερεντσβάρος-Παναθηναϊκός 1-1: Ο Ζαρουρί απέδωσε δικαιοσύνη και… πρόκριση
- Β. Σπανάκης: Ενισχύουμε την αυτοδιοίκηση καθημερινά
- Ζελένσκι: Λέει ότι εξασφάλισε συμφωνίες για την ενίσχυση της αντιαεροπορικής άμυνας στο Νταβός
- Συγχαρητήρια της Μπέτις για το πανό «Αδαμούθ, Τέμπη»
- Φερεντσβάρος – Παναθηναϊκός: Οι Ούγγροι κάνουν το 1-0 με πέναλτι (vid)



