Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το απατηλό θέατρο της «εσωκομματικής αντιπολίτευσης» του ΣΥΡΙΖΑ…

Το απατηλό θέατρο της «εσωκομματικής αντιπολίτευσης» του ΣΥΡΙΖΑ…

Όλες οι κατά καιρούς δηλώσεις του Φίλη, Κούνεβα, Τσακαλώτου, Κούλογλου κ.ά, στις οποίες αποδοκιμαζόταν η συμπεριφορά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, δεν ήταν παρά ένα άλλοτε διακριτικό και άλλοτε ασφυκτικό προπέτασμα καπνού

Τελείως λανθασμένη η άποψη μερίδας των ΜΜΕ που αντιπολιτεύονται τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την οποία η ενότητα και η συσπείρωση, στις τάξεις του κυβερνώντος κόμματος, απειλείται από την λεγόμενη απατηλή εσωκομματική αντιπολίτευση των «51» κοινοβουλευτικών και κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ίδιο λανθασμένη είναι και η εκτίμηση των ιδίων ΜΜΕ, ότι ο ξεσηκωμός πέντε-δέκα κομματικών και κοινοβουλευτικών Συριζαίων, για την κατά συρροήν προκλητική και χυδαία συμπεριφορά του Τσιπραϊκού alter ego, δηλαδή του Παύλου Πολάκη, η αντίδραση λοιπόν αυτή κατά του έμπιστου φίλου του Αλ. Τσίπρα είναι ένδειξη υγιούς εσωκομματικού… διαλόγου!

Και οι δύο παραπάνω ισχυρισμοί δεν είναι παρά η πιο έστω και ακούσια χαριστική διαφήμιση, για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του χειρότερου κυβερνώντος πολυσυλλεκτικού μορφώματος-κουρελού της Μεταπολίτευσης. Και μάλιστα αριστείο καλής συμπεριφοράς, αποδιδόμενο από αντιπάλους του κυβερνώντος μορφώματος-κουρελού, προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική. Όλες οι κατά καιρούς δηλώσεις του Φίλη, Κούνεβα, Τσακαλώτου, Κούλογλου κ.ά, στις οποίες αποδοκιμαζόταν η συμπεριφορά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, δεν ήταν παρά ένα άλλοτε διακριτικό και άλλοτε ασφυκτικό προπέτασμα καπνού, κατά της πλατειάς λαϊκής δυσφορίας, από όλο το φάσμα των πολιτικών παρατάξεων, για την αχαλίνωτη ηθικο-πολιτική εκτροπή των έμπιστων προστατευομένων του Μαξίμου και της Κουμουνδούρου.

Όλοι οι προαναφερόμενοι κρίνοντες κομματικοί του ΣΥΡΙΖΑ, μάζεψαν, με τη σκούπα και το φαράσι, κατ’ εντολή του Αλέξη Τσίπρα, σαν τους απρόσεκτους οδοκαθαριστές και το τελευταίο απομεινάρι των δηλώσεών τους για τον προστατευόμενο, από τον Αλέξη Τσίπρα σφακιανό υπουργό.

Τελείως ενδεικτικά- για να μη μιλάμε αόριστα- παραθέτω τις κυριότερες kolotumbes, (αισίως διεθνοποιήθηκε με λατινικούς χαρακτήρες η ελληνική κυβίστηση κοινώς κωλοτούμπα) των «αντιδρώντων» κοινοβουλευτικών και κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ:

·       Νίκος Φίλης: «Έχει μεγάλο έργο η κυβέρνηση στον τομέα (της Υγείας) ο κ. Πολάκης και ο κ. Ξανθός. Είναι λάθος, μέσα από μια ατυχή δήλωση να υποτιμάται το έργο αυτό».

Προηγουμένως (23/04/19) ο ίδιος ο κ. Φίλης είχε δηλώσει από το βήμα της Βουλής: «Ο κ. Πολάκης δεν εκπροσωπεί με όσα είπε το δημοκρατικό ήθος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν εκπροσωπεί την προσπάθεια της κυβέρνησης να ενισχύσει τον αγώνα τον ΑΜΕΑ για μια ισότιμη θέση στην κοινωνία μας».

·       Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Πρέπει να υπάρχουν όρια στην πολιτική αντιπαράθεση (…). Οι αριστεροί και οι αριστερές σέβονται τους ανθρώπους με αναπηρία». «Η παρέμβαση του κυρίου Πολάκη είναι φυσικό επακόλουθο ενός δημοσίου λόγου χωρίς κόκκινες γραμμές».

Ανασκευάζοντας τις παραπάνω δηλώσεις του, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος χαρακτήρισε «ατυχή» τα όσα είπε εναντίον του Κιμπουρόπουλου ο Πολάκης και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποσύρει την πρόταση μομφής κατά του Πολάκη.

Συμπέρασμα: Το απατηλό θέατρο της δήθεν «εσωκομματικής αντιπολίτευσης» του ΣΥΡΙΖΑ, καλά κρατεί. Και ως εκ τούτου, ο κάθε ανυπεράσπιστος σε ψεύδη και απάτες πολίτης, νομιμοποιείται να κατατάξει και τους κοινοβουλευτικούς αλλά και τους κομματικούς εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ που αδικούν τη νοημοσύνη μας, στην κατηγορία των ευρωλιγούρηδων και ελληνολιγούρηδων, διότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παραμείνουν στην καρέκλα της πολλαπλώς, οριζοντίως ή πλαγίως, αμειβόμενης μέχρι το τελευταίο εικοσιτετράωρο κυβερνητικής θητείας τους.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024