Έντονες αποδοκιμασίες κατά του Τσίπρα στα Χανιά:«Φύγε προδότη!»
Αντιμέτωπος με «θερμή» υποδοχή βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας φθάνοντας στην πόλη των Χανίων, στο πλαίσιο των μίνι διακοπών που έκανε στην Κρήτη μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη
Αντιμέτωπος με «θερμή» υποδοχή βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας φθάνοντας στην πόλη των Χανίων, στο πλαίσιο των μίνι διακοπών που έκανε στην Κρήτη μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.
Συγκεντρωμένοι πολίτες άρχισαν να φωνάζουν κατά του πρωθυπουργού ζητώντας του να φύγει από τα Χανιά κατηγορώντας τον για «προδοσία» όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών και το «ξεπούλημα της Μακεδονίας».
Στο βίντεο, που δημοσίευσαν τα Παραπολιτικά, ακούγονται οι αποδοκιμασίες, ενώ σε κάποιο σημείο ένας πολίτης απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό που βρίσκεται στο όχημά του, λέει: «Έλα, η σαβούρα ήρθε!».
Σημειώνεται ότι, λίγες μόνο ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές είναι έκδηλη η απογοήτευση και ο θυμός που επικρατεί στην κοινωνία από τις αποφάσεις της κυβέρνησης.
Κορυφαία υπουργικά στελέχη αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα στις δημόσιες εμφανίσεις τους καθώς βρίσκουν διαρκώς απέναντί τους πολίτες που διαμαρτύρονται για τις κυβερνητικές αποφάσεις.
- «Τα έβλεπαν να περπατούν στο πιάτο» – Το παραισθησιογόνο μανιτάρι που σε κάνει να βλέπεις ανθρωπάκια
- Ηράκλειο: Στη φυλακή 39χρονος που επιτέθηκε με τσεκούρι σε μητέρα με το ανήλικο παιδί της
- Ο Τραμπ θεωρείται «εχθρός της Ευρώπης» – Η δημοσκόπηση σε επτά ευρωπαϊκές χώρες
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικος χτύπησε την αδερφή του και την έστειλε στο νοσοκομείο
- Αποκάλυψη της «ΑS»: «Η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με το NBA Europe» (pic)
- Σέρρες: Πήγε να παραλάβει δέμα με ναρκωτικά, τον πρόλαβε ο… «Roxy»