Θήβα: «Δεν μπορώ να το πιστέψω» δηλώνει συγκλονισμένος ο πατέρας της 8χρονης
Η σφαίρα που αφαιρέθηκε από το κρανίο της μικρής έχει ήδη πάει στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ οι αρχές παίρνουν καταθέσεις για να εξακριβώσουν σε ποιο σημείο έγινε ο πυροβολισμός.
Συγκλονίζει η μαρτυρία του πατέρα της 8χρονης που χτυπήθηκε από σφαίρα στη Θήβα την Κυριακή του Πάσχα.
Το κορίτσι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, μαζί με τα 2 μεγαλύτερα αδερφάκια του. Η σφαίρα το χτύπησε στο πρόσωπο και το παιδί έπεσε αναίσθητο. Οι γονείς του έντρομοι, το πήραν αιμόφυρτο και το μετέφεραν διασωληνωμένο στο νοσοκομείο της Θήβας και κατόπιν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.
Όμως, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Το βράδυ, μετά από αξονική τομογραφία και διαγνωστικές εξετάσεις, υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται και πάλι διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση, στη ΜΕΘ του «Παίδων».
Ο πατέρας της μικρής μίλησε στο Open TV μέσα από το νοσοκομείο για τις δραματικές στιγμές που βιώνει η οικογένειά του. «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήμασταν όλοι μαζί έξω, το παιδί έπαιζε με τα αδέρφια του και το ξαδερφάκι του. Ξαφνικά το είδαμε με τα αίματα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και θα μιλήσουμε μετά, δεν αντέχω…» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η σφαίρα που αφαιρέθηκε από το κρανίο της μικρής έχει ήδη πάει στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ οι αρχές παίρνουν καταθέσεις για να εξακριβώσουν σε ποιο σημείο έγινε ο πυροβολισμός.
Στο Οpen TV μίλησε και αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος δήλωσε: «Ακούσαμε φωνές, κλάματα και σηκώθηκα με τον πατέρα της και είδαμε το κοριτσάκι αναίσθητο και αιμόφυρτο, όλο του το πρόσωπο ήταν γεμάτο από αίματα».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας