Θήβα: «Δεν μπορώ να το πιστέψω» δηλώνει συγκλονισμένος ο πατέρας της 8χρονης
Η σφαίρα που αφαιρέθηκε από το κρανίο της μικρής έχει ήδη πάει στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ οι αρχές παίρνουν καταθέσεις για να εξακριβώσουν σε ποιο σημείο έγινε ο πυροβολισμός.
Συγκλονίζει η μαρτυρία του πατέρα της 8χρονης που χτυπήθηκε από σφαίρα στη Θήβα την Κυριακή του Πάσχα.
Το κορίτσι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, μαζί με τα 2 μεγαλύτερα αδερφάκια του. Η σφαίρα το χτύπησε στο πρόσωπο και το παιδί έπεσε αναίσθητο. Οι γονείς του έντρομοι, το πήραν αιμόφυρτο και το μετέφεραν διασωληνωμένο στο νοσοκομείο της Θήβας και κατόπιν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.
Όμως, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Το βράδυ, μετά από αξονική τομογραφία και διαγνωστικές εξετάσεις, υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται και πάλι διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση, στη ΜΕΘ του «Παίδων».
Ο πατέρας της μικρής μίλησε στο Open TV μέσα από το νοσοκομείο για τις δραματικές στιγμές που βιώνει η οικογένειά του. «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήμασταν όλοι μαζί έξω, το παιδί έπαιζε με τα αδέρφια του και το ξαδερφάκι του. Ξαφνικά το είδαμε με τα αίματα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και θα μιλήσουμε μετά, δεν αντέχω…» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η σφαίρα που αφαιρέθηκε από το κρανίο της μικρής έχει ήδη πάει στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ οι αρχές παίρνουν καταθέσεις για να εξακριβώσουν σε ποιο σημείο έγινε ο πυροβολισμός.
Στο Οpen TV μίλησε και αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος δήλωσε: «Ακούσαμε φωνές, κλάματα και σηκώθηκα με τον πατέρα της και είδαμε το κοριτσάκι αναίσθητο και αιμόφυρτο, όλο του το πρόσωπο ήταν γεμάτο από αίματα».
- «Αντί-γονοι»: Έρχονται για 3 Πέμπτες του Ιανουαρίου στο Θέατρο Ροές
- Βενεζουέλα: Ισχυρές εκρήξεις ακούγονται στο Καράκας
- Αρκάς: Κλασικό debate και η καλημέρα του Σαββάτου
- Φωτορεπόρτερ από το Ελ Σαλβαδόρ συνελήφθη στην Ισπανία την ώρα που υπέβαλε αίτηση για άσυλο
- Βγες έξω: Η άσκηση στη φύση κάνει καλό
- Κώστας Παπανικολάου: «Το 10-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι σημαντικό, αλλά…»
- Ενισχύεται η παρουσία των γυναικών στο ναυτικό επάγγελμα
- Στην κόψη του ξυραφιού: Η Ουκρανία μεταξύ «προβοκάτσιας» και ειρήνης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 03.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tim-marshall-oMI4Xs46ar4-unsplash-315x220.jpg)

















![Φωτιά σε χώρο φιλοξενίας μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας – Πληροφορίες για τραυματίες [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/photo_5962846914476706844_y-1-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442