Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάχη για τη ζωή της δίνει η 8χρονη που χτυπήθηκε από σφαίρα στη Θήβα

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 8χρονη που χτυπήθηκε από σφαίρα στη Θήβα

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται η 8χρονη που χτυπήθηκε από σφαίρα στη Θήβα την Κυριακή το Πάσχα.

Πανελλήνια συγκίνηση για την ανήλικη που τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα την Κυριακή του Πάσχα. Η μικρή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού και οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την κρατήσουν στη ζωή.

Το κορίτσι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, μαζί με τα 2 μεγαλύτερα αδερφάκια του. Η σφαίρα το χτύπησε στο πρόσωπο και το παιδί έπεσε αναίσθητο. Οι γονείς του έντρομοι, το πήραν αιμόφυρτο και το μετέφεραν διασωληνωμένο στο νοσοκομείο της Θήβας και κατόπιν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.  Όμως, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Το βράδυ, μετά από αξονική τομογραφία και διαγνωστικές εξετάσεις, υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται και πάλι διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση, στη ΜΕΘ του «Παίδων».

Συγκλονισμένοι δηλώνουν τα μέλη της οικογένειας του παιδιού. «Δεν μπορώ να καταλάβω τί έγινε. Το χωριό έχει συγκλονιστεί. Απλώς έγινε ο πυροβολισμός και βρήκε το κοριτσάκι στο κεφάλι, Τι μόνο που ξέρουμε είναι ότι έχει σφαίρα στο κεφάλι», δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ ο θείος της  άτυχηςμικρής.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες της αστυνομίας στις Θεσπιές και στα γειτονικά χωριά για τον εντοπισμό του δράστη και όσων άλλων προέβησαν σε άσκοπους πυροβολισμούς την Κυριακή του Πάσχα.

Άντρες της Ασφάλειας Λιβαδειάς λαμβάνουν μαρτυρικές καταθέσεις από κατοίκους προκειμένου να εξακριβώσουν σε ποια σπίτια ακούστηκαν μπαλοθιές, ώστε να εντοπίσουν τους υπόπτους και να εντοπίσουν τον δράστη.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024