Η Ρεάλ Σοσιεδάδ, υποδέχτηκε τη Λεβάντε που γνωρίζοντας το στραβοπάτημα της Σεβίλλης κόντρα στη Ζιρόνα, ήθελε βαθμό ή και βαθμούς για να πάρει κεφάλι στη μάχη που γίνεται για την 4η θέση της La Liga, που οδηγεί στο Champions League.
Οι γηπεδούχοι όμως μπήκαν πολύ πιο δυνατά μπροστά στο κοινό τους. Προηγήθηκαν στο 21′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γουίλιαν Ζοσέ και σκόραραν σε πολύ καίριο σημείο, στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Δράστης ο τον Οϊαρθάμπαλ στο 53′, που μετέτρεψε σε γκολ, δημιουργία του σκόρερ του πρώτου γκολ, Ζοσέ.
Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν νωρίς για να μπουν και πάλι στη διεκδίκηση της ισοπαλίας με τον Σάιθ να μειώνει στο 89′ για το τελικό 2-1. Πλέον με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, η Χετάφε είναι 4η με 55 βαθμούς, ισόβαθμη με την 5η Σεβίλλη και στο +3 από την 6η Βαλένθια.
Μεγάλο ραντεβού έχει το βράδυ της Τετάρτης ο Μαουρίτσιο Μαριάνι καθώς θα σφυρίξει τον τελικό του Conference League Κρίσταλ Πάλλας-Ράγιο Βαγεκάνο στη Λειψία. Συνεργάζεται και με ψυχολόγο
H ΑΕΚ νίκησε τον Άρη 102-99 στη SUNEL Arena στον 3ο προημιτελικό των Play Off της GBL, έκανε το 2-1 στις νίκες και πήρε το «εισιτήριο» για τους «4», όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα.