Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσάλεντζ Καπ : Στην Πορτογαλία για το πρώτο βήμα η ΑΕΚ

Τσάλεντζ Καπ : Στην Πορτογαλία για το πρώτο βήμα η ΑΕΚ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Μαδέιρα στην Πορτογαλία το Σάββατο (20/4, 19:00) για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Τσάλεντζ Καπ

Στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στη Μαδέιρα βρίσκεται η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, η οποία το Σάββατο (20/4, 19:00) θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για τον πρώτο ημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ταξιδέψει στην Ιβηρική Χερσόνησο, με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, ενώ ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (14:00).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΑΕΚ είχε παίξει και την περσινή σεζόν με την Μαδέιρα στα ημιτελικά του θεσμού. Η Ενωση είχε κερδίσει με 29-21 στην Πορτογαλία και μετά από το 23-23 του δεύτερου αγώνα προκρίθηκε στον τελικό! Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Γραμματικός, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Νταρσουλάντ και τον Γεωργιάδη που είναι τραυματίες.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σουηδοί Κάνμπρο και Κλίκο, ενώ στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών κοντράρονται η ρωσική Νέβα και η ρουμανική CSM Βουκουρεστίου.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024