Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αγαπάω πολύ τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του»

«Αγαπάω πολύ τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του»

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στον Δικέφαλο σε συνέντευξη του στην Τουρκία

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έγινε στις αρχές του 2019 συμπαίκτης με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ όπου πήρε μεταγραφή από τη Γαλατάσαραϊ. Λίγους μόλις μήνες μετά στην Τουρκία υπάρχουν ήδη σενάρια επιστροφής του στην γειτονική χώρα!

Ο Ροντρίγκες άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σε δηλώσεις του σε τουρκικά ΜΜΕ, ενώ για πολλοστή φορά αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ.  Μεταξύ άλλων τόνισε: «Δεν ήθελαν να φύγω από την Ισπανία, παίζοντας απέναντι στον Μέσι και τον Ρονάλντο με την Έλτσε, αλλά ο σύλλογος μου χρεοκόπησε.

Ευτυχώς βρέθηκε ένα κλαμπ που με ήθελε. Μάζεψα τα πράγματα μου και πήρα μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Εκεί έμαθα πως υπάρχουν τρελοί άνθρωποι για το ποδόσφαιρο».

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε εκτενέστερα στους φανατικούς οπαδούς του Δικέφαλου: «Στην Ελλάδα αν χάναμε μπορεί να μας περίμεναν οι οπαδοί και να έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες στα αποδυτήρια!

Ήθελαν να πεθαίνουμε για τον ΠΑΟΚ. Μετά από την εμπειρία του ΠΑΟΚ μπορείς να παίξεις παντού στον κόσμο. Αγαπώ πολύ αυτό τον σύλλογο και τους οπαδούς του, οι οποίοι πάντα ήταν πολύ καλοί μαζί μου».

Ακόμη ο Ροντρίγκες μίλησε για τη δυνατότητα που του έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης να πάρει τη μεταγραφή του στη Γαλατάσαραϊ και εξέφρασε την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του προέδρου του ΠΑΟΚ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024