Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ από την Ιταλία και την Ισπανία, μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες είναι πρόθυμες να πληρώσουν τη ρήτρα του Μανωλά για να τον αποκτήσουν από τη Ρόμα
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα στο πρώτο παιχνίδι τη Μονακό, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε στις δηλώσεις του ότι στο δεύτερο την ερχόμενη Πέμπτη (30/4) περιμένει σαφώς μεγαλύτερη αντίσταση.
Με τον Άνταμ Μοκόκα σκοράρει στο φινάλε του ματς η Μπουργκ επικράτησε της Μπεσίκτας με 73-71, κατακτώντας το EuroCup κι εξασφαλίζοντας συμμετοχή στην επόμενη Euroleague.
Με τον Βεζένκοφ να σημειώνει 20 πόντους κι ακόμη τέσσερις παίκτες του να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, ο Ολυμπιακός... πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και συνέτριψε τη Μονακό στο πρώτο ματς του ΣΕΦ.