Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Marc Jacobs παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς του

O Marc Jacobs παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς του

Ο σχεδιαστής μόδας Marc Jacobs παντρεύτηκε τον Τσάρλι Ντεφραντσέσκο σε μια μικρή τελετή στη Νέα Υόρκη

Τον εκλεκτό της καρδιάς του παντρεύτηκε, μετά από χρόνια σχέσης ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Marc Jacobs, σε μία λιτή τελετή στην Νέα Υόρκη.

Ο 55χρονος σχεδιαστής μόδας παντρεύτηκε τον Τσάρλι Ντεφραντσέσκο, σε μια μικρή τελετή στη Νέα Υόρκη και αμέσως μετά έκαναν ένα πάρτι στο εστιατόριο «Grill Room».

Το ζευγάρι επέλεξε να φορέσει διαμαντένιες καρφίτσες σε σχήμα πιγκουίνου σε αυτή την ιδιαίτερη μέρα, ένα γλυκό δώρο από τον καλλιτεχνικό διευθυντή των οίκων Prada και Miu Miu, Φάμπιο Ζαμπερνάντι.

«Οι πιγκουίνοι έχουν μόνο έναν σύντροφο στη ζωή τους. Ένα σπουδαίο παράδειγμα πίστης. Τόσο ευγνώμων σε σένα και σε αγαπώ πάρα πολύ Φάμπιο» εξήγησε ο Jacobs στο Instagram.

Μεταξύ των επώνυμων καλεσμένων στο γάμο του Marc Jacobs ήταν η συντάκτρια μόδας Κέιτι Γκραντ, η τραγουδίστρια Ρίτα Όρα όπως και οι αδελφές Χαντίντ.

Ο Marc Jacobs είχε δηλώσει στο παρελθόν πως δεν ήθελε ο γάμος του να είναι δραματικός και υπερβολικός. «Δεν θέλουμε να γίνει bridezilla ή κάτι τέτοιο, αλλά θέλουμε να είναι εορταστικό και μια βραδιά που όλοι θα είμαστε με τους ανθρώπους που αγαπάμε».

Πρόταση γάμου υπό τους ήχους του Prince

Ο Marc Jacobs αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς του πριν από ένα χρόνο, όταν ο σχεδιαστής έκανε έκπληξη στον σύντροφό του, πρώην μοντέλο που έγινε κατασκευαστής κεριών, κάνοντας του πρόταση γάμου κατά την διάρκεια ενός δείπνου στο εστιατόριο Chipotle στα γενέθλια του Ντεφραντσέσκο.

Πριν από την πρόταση, ο Marc Jacobs οργάνωσε ένα συναρπαστικό flashmob υπό τους ήχους του τραγουδιού του Pince «Kiss» και μετά γονάτισε.

Τον Οκτώβριο του 2018, ο Ντεφραντσέσκο μίλησε στο περιοδικό People σχετικά με το γιατί το συγκεκριμένο εστιατόριο έχει σημαντική θέση στην καρδιά του.

«Πήγα τον Jacobs στο Chipotle στο πρώτο μας ραντεβού και κάθε χρόνο στα γενέθλιά μου πηγαίνουμε σε αυτό» αποκάλυψε. «Μετακομίζοντας στη Νέα Υόρκη από το Λος Άντζελες, πάντα αγαπούσα το μεξικάνικο φαγητό, είναι το αγαπημένο μου και μου θυμίζει την πατρίδα μου, παρόλο που δεν έχει αυθεντικό μεξικάνικο» είπε.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024