
Γιαννούλης : «Να ακολουθήσουν όλοι το παράδειγμα του ΠΑΟΚ»
Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου στην «ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ» εκπροσώπησε ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου κάλεσε όλα τα σωματεία της Ελλάδας να δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο
Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει 93 χρόνια ιστορίας, δείχνοντας παράλληλα το κοινωνικό του πρόσωπο, αφού όπως έγινε γνωστό θα συγκεντρώσει τρόφιμα για να στηρίξει τα συσσίτια των πέντε Ιερών Μητροπόλεων.
Ένας από τους εκπρόσωπος σε αυτήν την ενέργεια του δικεφάλου ήταν ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου έκανε έκκληση στα υπόλοιπα σωματεία της χώρας να ακολουθήσουν με τη σειρά τους τα βήματα των «ασπρόμαυρων».
«Είναι πολύ σημαντικό σε αυτές τις δύσκολες εποχές που οι συνάνθρωποι μας πεινάνε κυριολεκτικά, να υπάρχει η οικογένεια του ΠΑΟΚ που βοηθάει. Μακάρι να ακολουθήσουν αυτή την προσπάθεια όλα τα σωματεία στην Ελλάδα, να συνεχιστεί αυτός ο αγώνας και να μην χρειαστεί πλέον κανένας άνθρωπος να βρει φαγητό από τα συσσίτια».
- Ινδία: Aγόρασε ρωσικό πετρέλαιο για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια
- Ρωσία: Τα ουκρανικά drones απειλούν τις εξαγωγές πετρελαίου
- Οδηγός παρέσυρε 15 άτομα σε παρέλαση στη Λουιζιάνα
- Ιταλία: Περιορισμοί στα καύσιμα στα αεροδρόμια της Μπολόνια, του Μιλάνου Λινάτε, του Τρεβίζο και της Βενετίας
- ΟΗΕ – Ορμούζ: Αναβολή χωρίς νέο χρονοδιάγραμμα στο Συμβούλιο Ασφαλείας για το σχέδιο απόφασης του Μπαχρέιν
- Ιράν: Οι κόρες του Κασέμ Σολεϊμανί διαψεύδουν ότι έχουν σχέση με τις γυναίκες που συνελήφθησαν στις ΗΠΑ


