Πετσίτης στο Μαξίμου: Ένα βήμα πίσω από τον Τσίπρα το βράδυ του δημοψηφίσματος
Τα «έργα και οι ημέρες» του Μανώλη Πετσίτη - ο οποίος μπαινόβγαινε με χαρακτηριστική άνεση στο Μέγαρο Μαξίμου - τα οποία αποκαλύπτονται καθημερινά συνεχίζουν να φέρνουν σε δυσχερή θέση την κυβέρνηση η οποία έχει αρχίσει να αποστασιοποιείται από τον «Μανόλο του Παππά»
Τα «έργα και οι ημέρες» του Μανώλη Πετσίτη – ο οποίος μπαινόβγαινε με χαρακτηριστική άνεση στο Μέγαρο Μαξίμου – τα οποία αποκαλύπτονται καθημερινά συνεχίζουν να φέρνουν σε δυσχερή θέση την κυβέρνηση η οποία έχει αρχίσει να αποστασιοποιείται από τον «Μανόλο του Παππά».
Βλέποντας ότι το «αμαρτωλό» παρελθόν του και τα αναπάντητα ερωτήματα που σκιάζουν την υπόθεση έχουν αρχίσει να δημιουργούν προβλήματα στο κυβερνών κόμμα, υπουργοί αρχίζουν να κάνουν τους… ανήξερους για τον Πετσίτη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι από ένα σημείο και μετά ακολούθηση την προσωπική του πορεία.
Ο Μανώλης Πετσίτης, πρώην κολλητός φίλος του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής ο οποίος από σερβιτόρος που ξεκίνησε είχε μία ανέλπιστη και αξιοζήλευτη επαγγελματική ανέλιξη φτάνοντας μέχρι και τη θέση συμβούλου σε μεγάλες επιχειρήσεις, αποκαλύπτεται ότι την κρίσιμη ημέρα του δημοψηφίσματος του 2015, βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου, εν αναμονή των αποτελεσμάτων.
Ένα νέο βιντεοσκοπημένο υλικό του βρετανικού Channel 4 από το 2015 που αφορά στο κρίσιμο δημοψήφισμα και αποκάλυψε το Πρώτο Θέμα, έρχεται στο φως δημιουργώντας νέα ερωτήματα για το ρόλο του Μανώλη Πετσίτη και τις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό.
Στο βίντεο, εμφανίζεται ο πρωθυπουργός ο οποίος αναμένει με αγωνία τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος ενώ από πίσω του τον ακολουθούν οι πιο στενοί του συνεργάτες, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Παππάς και ο «γνωστός – άγνωστος» του Μαξιμού, ο «εθελοντής» Μανώλης Πετσίτης.
Είναι απορίας άξιο, το πως ένας απλός «εθελοντής» ακολουθεί τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου το κρίσιμο βράδυ του δημοψηφίσματος του 2015.
- Vita: Το νέο τεύχος έρχεται την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Γιατί έμεινε ο Μίλτος Τεντόγλου εκτός μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
- Ο Τραμπ έδειξε τον Χέγκσεθ για την επίθεση στο Ιράν – To αμήχανο χαμόγελο του υπουργού Πολέμου
- Ελευσίνα: Γιόρτασαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου με χουντικό ύμνο – «Απαράδεκτο γεγονός» και «αποτροπιασμός»
- H χλιδάτη ζωή των μελών του κυκλώματος που εξαπατούσε τον ΕΦΚΑ – Πώς έστησαν την απάτη εκατομμυρίων
- QatarEnergy: Επικαλείται ανωτέρα βία για τα συμβόλαια LNG

