«Όχι» Ανδρουλάκη σε έκτακτο συνέδριο μετά τις εκλογές για τη στάση του ΚΙΝΑΛ
Την πρόταση να «γίνει έκτακτο συνέδριο μετεκλογικά για να αποφασίσουμε τη στάση μας» απέρριψε, ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής
Την πρόταση να «γίνει έκτακτο συνέδριο μετεκλογικά για να αποφασίσουμε τη στάση μας» απέρριψε, ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής -και εκ νέου υποψήφιος- Νίκος Ανδρουλάκης.
Mιλώντας στο News 24/7 o κ. Ανδρουλάκης απορρίπτοντας την πρόταση της Φώφης Γεννηματά υποστήριξε τα εξής: «Πρέπει η στάση μας να εξαρτάται από το ποσοστό που θα μας δώσει ο ελληνικός λαός. Δεν πρέπει να προαποφασίσουμε, αλλά να εξαρτάται η μετεκλογική μας συμπεριφορά από το εκλογικό ποσοστό μας. Ένα μεγάλο ποσοστό είναι οπωσδήποτε διψήφιο. Αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία του πρώτου κόμματος δεν συζητάμε συγκυβέρνηση, αν έχουμε μικρό ποσοστό, για να μην είμαστε οι φτωχοί συγγενείς. Δεν μπορεί να γίνει έκτακτο συνέδριο μέσα σε τρεις μέρες μετεκλογικά, ούτε κομματικό δημοψήφισμα. Αυτό είναι παράλογο. Στο συνέδριο αποφασίσαμε ότι θα γίνει μια δημοκρατική διαδικασία, μπορεί να συγκληθούν τα κομματικά όργανα».
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ αναφερόμενος στην προσπάθεια δημιουργίας προοδευτικού μετώπου δήλωσε: «Στο εθνικό επίπεδο δεν ισχύει η προσπάθεια για προοδευτικό μέτωπο. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κεντροαριστερά» και εκτίμησε ότι το ΚΙΝΑΛ θα εκλέξει «σίγουρα δύο ευρωβουλευτές, μπορεί και τρεις».
Επιπλέον, εκτίμησε ότι θα γίνουν τριπλές εκλογές τον Μάιο, παρά το γεγονός ότι, όπως είπε: «η στρατηγική επιλογή του Αλ. Τσίπρα είναι οι εκλογές να γίνουν τον Οκτώβριο». Τέλος αναφερόμενος στο ΚΙΝΑΛ ο N. Ανδρουλάκης είπε ότι «το ΚΙΝΑΛ είναι μία συμμαχία. Αυτό δεν σημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ διαλύεται. Από το ΠΑΣΟΚ προέρχεται το 95% αυτής της προσπάθειας. Κρατάμε τα θετικά και εύχομαι να μάθουμε από τα λάθη μας».
- Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 23χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Κλεομένη στην Καλαμαριά
- Κοινή δράση απέναντι στις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
- Τι Χόλιγουντ, τι Κίεβο; Ο Σον Πεν όπου κι αν πάει παίρνει ένα Όσκαρ
- Πότε είναι η κλήρωση των play offs και play outs της Super League
- Βουλή: Άγρια επίθεση Λυμπερόπουλου σε Κυρανάκη για τα ταξί – «Εφαρμόζει χουντικές απόψεις στον κλάδο μου»
- UNI-PHARMA και InterMed πιστοποιήθηκαν ως Top Employers για τέταρτη συνεχή χρονιά


