Χρηστίδης: Θέλουμε δικαιοσύνη, διαφάνεια παντού και για τους πάντες
«Αυτοί που θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις είναι οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ , οι οποίοι ήρθαν με δήθεν ηθικό πλεονέκτημα και έχουν ανθρώπους που για 5,5 χρόνια έπαιρναν συντάξεις και έκαναν ότι δεν ήξεραν, έχουν τους ''Μανώληδες''» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ
«Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, να έρθουν όλα στο φως. Θέλουμε δικαιοσύνη και διαφάνεια πάντα, παντού και για τους πάντες, να κάνει τη δουλειά της και φυσικά θα τα πούμε… Αυτοί που θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις είναι οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ , οι οποίοι ήρθαν με δήθεν ηθικό πλεονέκτημα και έχουν ανθρώπους που για 5,5 χρόνια έπαιρναν συντάξεις και έκαναν ότι δεν ήξεραν, έχουν τους »Μανώληδες»… Όποιος φωνάζει πολύ κάνει χειρότερα απ΄όσα κατηγορούσε. Όσο ο καιρός περνάει και πλησιάζουμε προς τις εκλογές τα στελέχη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα έρχονται μπροστά σε αποκαλύψεις που αφορούν το ΣΥΡΙΖΑ και την παρέα του Μαξίμου», ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΘΕΜΑ 104,6 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.
Μιλώντας με αφορμή το Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ και τις συνεργασίες, ο κ. Χρηστίδης τόνισε: «Το χθεσινό μήνυμα της ενότητας, της ανανέωσης, της σύνθεσης είναι ότι είμαστε έτοιμοι πια να βάλουμε γκολ, να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα των πολιτών. Ξέρουμε ότι αυτό σημαίνει ότι μπαίνουμε στο γήπεδο για να παίξουμε, δεν έχουμε επιλογή για να γίνουμε συμπλήρωμα κανενός. Είμαστε εδώ για να γίνουμε πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Θα πάμε με αυτούς τους πολίτες που δεν προστατεύεται πια η πρώτη τους κατοικία με βάση το νόμο που ψήφισαν από κοινού ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ».
Και κατέληξε σημειώνοντας ότι: «Για τρίτη φορά, τα τελευταία δύο χρόνια, τέσσερις χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα έρχονται με δικά τους έξοδα για να συνδιαμορφώσουν την πολιτική ατζέντα μίας πραγματικής ανατροπής».
- Σε δύσκολη θέση ο Βαλβέρδε – Οι οπαδοί της Μπιλμπάο κούνησαν λευκές πετσέτες
- Κουτσούμπας: Η διέξοδος για τις γυναίκες βρίσκεται στη σύγκρουση με το σύστημα της εκμετάλλευσης και των πολέμων
- Από άστεγος σε εκατομμυριούχος: Ένα ξυστό των 20 δολαρίων χάρισε 1 εκατομμύριο σε άνδρα στις ΗΠΑ
- Στο χείλος του γκρεμού η Μονακό: Μεγάλες εντάσεις, αποχωρήσεις παικτών και στο… βάθος παραίτηση Σπανούλη
- Ήπειρος: Πώς εξελίσσεται η μετασεισμική ακολουθία μετά τα 5,3R – «Κύρια δόνηση» λέει ο Γκανάς στο in
- ΗΠΑ και Ισραήλ: Το σχέδιο για επιχείρηση ειδικών δυνάμεων για την κατάσχεση του πυρηνικού αποθέματος του Ιράν
