Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποδεκατισμένη η Ξάνθη!

Αποδεκατισμένη η Ξάνθη!

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί η Ξάνθη για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

H Ξάνθη αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για την 26η αγωνιστική της Super League στα Πηγάδια με τον Μίλαν Ράσταβατς να μην μπορεί να υπολογίζει έξι ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει διαθέσιμους τους τιμωρημένους, Μπαξεβανίδη, Καμαρά,  Τζουρίτσκοβιτς αλλά και τους  Μπαριέντος, Ντε Λούκας και Φασίδη.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ξάνθης:

Η Ξάνθη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Κυριακής (31/3) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδό της (19:00).

Μετά το πέρας των ασκήσεων του Σαββάτου που περιλάμβαναν τακτική και στατικές φάσεις, ο Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλη, Ντίρεσταμ, Κασάδο, Λισγάρα, Συλλά, Αλμέιδα, Χατζητερζόγλου, Σουλεϊμάν, Μελιόπουλο, Κοβάσεβιτς, Καντά, Μπρίτο, Σαρπόνγκ, Γέντρισεκ, Κάστρο, Ντε Αμορίμ, Μελισσόπουλο.

Η ξανθιώτικη ομάδα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Δήμου Μπαξεβανίδη, Κασά Καμαρά, Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς καθώς και των τραυματιών Μπαριέντος, Ντε Λούκας και Φασίδη.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024