Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μιλουτίνοφ: Ήταν δύσκολο να παλέψουμε με τόσες απουσίες

Μιλουτίνοφ: Ήταν δύσκολο να παλέψουμε με τόσες απουσίες

Ο Σέρβος μίλησε για την ήττα από την Ζαλγκίρις και στάθηκε στις πολλές απουσίες που είχε ο Ολυμπιακός

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού η εντός έδρας ήττα από την Ζαλγκίρις Κάουνας με 72-68, για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στάθηκε στις πολλές απουσίες που είχε ο Ολυμπιακός, αλλά και στην ίωση που ταλαιπώρησε τον  Πρίντεζη. «Ήταν δύσκολο να παλέψουμε με τόσες απουσίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη μάχη για την 8άδα, τονίζοντας ότι πλέον η πρόκριση δεν εξαρτάται από τον Ολυμπιακό, αλλά οι Ερυθρόλευκοι θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με την Νταρουσάφακα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Παλέψαμε. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είναι δύσκολο να βρούμε δικαιολογίες. Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν άρρωστος και είχε υψηλό πυρετό. Ήταν δύσκολο να παλέψουμε με τόσες απουσίες.

Εξαρτάται από άλλα αποτελέσματα η πρόκριση. Η κατάσταση είναι δύσκολη τώρα, αλλά ελπίζω για το καλύτερο για εμάς. Ελπίζω να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Έχουμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε για το καλύτερο. Είναι δύσκολο σε αυτή την Euroleague. Το πρόγραμμα δεν ήταν τόσο καλό για εμάς, αλλά και εμείς παίξαμε άσχημα. Οι άλλες ομάδες μας κέρδισαν, μας τιμώρησαν και γι αυτό είμαστε σε αυτή τη θέση».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024