Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Top Gun... Αλέξης

Top Gun… Αλέξης

Με τις πτητικές ικανότητές του ο Αλέξης όχι μόνο κατάφερε κατατροπώσει τα εχθρικά F 4, αλλά προσγείωσε με ασφάλεια το Σινούκ, σώζοντας έτσι τον εαυτό του, τη συνοδεία του και τη χώρα από ένα επικίνδυνο διπλωματικό επεισόδιο

Την ώρα που ο Αλέξης κατευθυνόταν προς το Αγαθονήσι προκειμένου να παραστεί στους εορτασμούς για την επέτειο της 25ης Μαρτίου εμφανίστηκαν στον ορίζοντα τουρκικά μαχητικά αεροπλάνα και άρχισαν να παρενοχλούν το Σινούκ στο οποίο επέβαινε και τον ίδιο προσωπικά.

Όμως ο Αλέξης δεν πτοήθηκε. Αρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς προκειμένου να αποφύγει τα τουρκικά αεροσκάφη, τα οποία πετούσαν σε ύψος 6.000 ποδιών, ενώ ταυτόχρονα τα φωτογράφιζε με το κινητό του, από το ύψος των 2.000 ποδιών, για να παραδώσει τα πειστήρια στο αρχηγείο του ΝΑΤΟ.

Με τις πτητικές ικανότητές του ο Αλέξης όχι μόνο κατάφερε κατατροπώσει τα εχθρικά F 4, αλλά προσγείωσε με ασφάλεια το Σινούκ, σώζοντας έτσι τον εαυτό του, τη συνοδεία του και τη χώρα από ένα επικίνδυνο διπλωματικό επεισόδιο.

Στη συνέχεια το ΥΠΕΞ προέβη σε αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας στον Τούρκο πρεσβευτή στην Αθήνα τον οποίο κάλεσε στο υπουργείο και μέσω αυτού μάλωσε την Αγκυρα, με αποτέλεσμα η Αγκυρα να χάσει έκτοτε τον ύπνο της και να μη μπορεί να συνέλθει από το σοκ.

Στη διάρκεια της ομιλίας του στο ακριτικό νησί και εμφανώς ταραγμένος από την αερομαχία ο Αλέξης είπε ότι τουρκικά μαχητικά ανάγκασαν το Σινούκ στο οποίο επέβαινε «να κάνει χαμηλούς ελιγμούς» και πρόσθεσε ότι όλα αυτά είναι ανοησίες που δεν έχουν νόημα και ότι οι γείτονες χαλάνε τζάμπα κηροζίνη, βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης και υγραέριο.

Παράλληλα ο Αλέξης έστειλε στην Τουρκία μήνυμα με την οποία την πληροφορούσε ότι «η Ελλάδα σήμερα χτίζει την εθνική της αυτοπεποίθηση «όχι με κορώνες και λεονταρισμούς. Όχι νοσταλγώντας το παρελθόν αλλά αδράζοντας (sic) το μέλλον».

Η Άγκυρα, από την πλευρά της, αρνήθηκε ότι τουρκικά αεροσκάφη παρενόχλησαν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Αλέξης, προσθέτοντας ότι έχει πέσει θύμα της υστερίας του κινήματος #metoo.

Και πρόσθεσε ότι τα τουρκικά μαχητικά εκτελούσαν απλά τα καθήκοντά τους ανάμεσα στα οποία είναι και να παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο 666 φορές την ημέρα.

Πάντως ο Πτέραρχος Κ. Ιατρίδης έκανε λόγο για επικοινωνιακό σώου. «Πώς είναι δυνατόν να βλέπουμε μία εικόνα με ένα κινητό τον πρωθυπουργό να τραβάει βίντεο δήθεν να βλέπει ας πούμε την αναχαίτιση. Εγώ είμαι αεροπόρος και απ’ τα 4 μίλια δεν μπορώ να δω το αεροσκάφος. Πώς είναι δυνατόν μέσα από ένα φινιστρίνι το οποίο έχει διάμετρο 30 εκατοστά να προσπαθεί να φωτογραφίσει μία αερομαχία;» αναρωτήθηκε.

Και πρόσθεσε: «Επειδή είμαι αεροπόρος, ακούω κάποια πράγματα τα οποία δεν στέκουν και δυσανασχετούμε εμείς οι ιπτάμενοι».

Εντάξει, ο Πτέραρχος απλά δεν έχει λάβει υπόψη του τις υπερφυσικές ικανότητες του Αλέξη, ο οποίος όχι μόνο μπορεί να τραβάει βίντεο αερομαχιών που δεν βλέπει, αλλά μπορεί να πάρει ένα συντριπτικό ΟΧΙ και να το μεταμορφώσει σε ένα υποτακτικό ΝΑΙ.

Όπως έκανε στις 5 Ιουλίου του 2015 με αποτέλεσμα να ξεκαρδίζεται στα γέλια η σύντροφός του κάθε χρόνο τέτοια μέρα.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024