
ΝΔ: Απολύτως καταδικαστέα η επίθεση στο σπίτι του Π. Πολάκη
«Η Νέα Δημοκρατία σταθερά και χωρίς εξαιρέσεις υποστηρίζει ότι η βία και η τρομοκρατία δεν έχουν καμία θέση στη Δημοκρατία μας», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση σε σχετική ανακοίνωση.
Καταδικάζει η Νέα Δημοκρατία την επίθεση με μολοτόφ τα ξημερώματα στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.
«Η επίθεση στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη, είναι απολύτως καταδικαστέα. Η Νέα Δημοκρατία σταθερά και χωρίς εξαιρέσεις υποστηρίζει ότι η βία και η τρομοκρατία δεν έχουν καμία θέση στη Δημοκρατία μας», αναφέρει η Πειραιώς σε σχετική ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 5.35πμ. Σύμφωνα με την αστυνομία άγνωστος, ο οποίος πέρασε πεζή έξω απο το σπίτι του Παύλου Πολάκη, πέταξε μία βόμβα μολότοφ η οποία εξερράγη στο πεζοδρόμιο και προκάλεσε μαύρισμα στην γκαραζόπορτα. Δεν υπήρξαν σοβαρές υλικές ζημιές ή τραυματισμοί.
Για το επεισόδιο έγιναν τέσσερις προσαγωγές. Ο ένας αφέθηκε ελεύθερος ενώ οι άλλοι τρεις εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με την υπόθεση.
- Το Τέξας εκτέλεσε άνδρα για φόνο που διαπράχθηκε το 2004, στην 600ή εκτέλεση που πραγματοποιεί η πολιτεία
- Η Τζίλιαν Άντερσον έπαθε κρίση πανικού βλέποντας μια σκηνή από ταινία της
- Βρετανία: Θα φύγει ο Στάρμερ; Κι αν ναι, πώς; Τα τέσσερα σενάρια της μάχης για το Νο10 της Ντάουνινγκ Στριτ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (15/5): Πού δείτε το Παναθηναϊκός-Μύκονος και το Άστον Βίλα-Λίβερπουλ
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις σε Κηφισίας, Μεσογείων και Αττική Οδό
- Κέρκυρα: Νέα απάτη – Πήραν από 79χρονο 200.000 ευρώ προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ

