Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιο είναι το φύλο του μωρού της Μέγκαν Μάρκλ και του πρίγκιπα Χάρι;

Ποιο είναι το φύλο του μωρού της Μέγκαν Μάρκλ και του πρίγκιπα Χάρι;

Μέσα στον Απρίλιο αναμένεται να γεννήσει η Μέγκαν Μαρκλ. Η δούκισσα του Σάσεξ, ωστόσο, συνεχίζει απτόητη τις δημόσιες εμφανίσεις της, αν και βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Μέσα στον Απρίλιο αναμένεται να γεννήσει η Μέγκαν Μαρκλ. Η δούκισσα του Σάσεξ, ωστόσο, συνεχίζει απτόητη τις δημόσιες εμφανίσεις της, αν και βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Και ενώ ούτε η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι θέλει, ούτε το παλάτι επιτρέπει απόλυτα να γίνει γνωστό το φύλο του μωρού που περιμένουν, οι διαρροές δίνουν και παίρνουν.

Η Betfair αποκάλυψε ότι οι πιθανότητες να αποκτήσουν κορίτσι η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι έπεσαν από το 10/11 στο 1/2.Η εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε: «Μετά τα στοιχήματα τις τελευταίες ώρες, μειώσαμε τις πιθανότητες το βασιλικό μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι να είναι κορίτσι από 10/11 στα 1/2, με τις πιθανότητες το παιδί να είναι αγόρι να φθάνουν τώρα το 6/4/ Αυτό το στοίχημα είναι ένα από τα μεγαλύτερα που έχουμε δει στις αγορές για το βασιλικό μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι και μπορεί να είναι μια δυνατή ένδειξη ότι μια νέα πριγκίπισσα αναμένεται στον κόσμο τις επόμενες εβδομάδες».

Και φυσικά, στο στοίχημα δεν παίζον μόνο το φύλο του παιδιού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι αλλά και το όνομα αυτού. Σε περίπτωση που το παιδί είναι κορίτσι, το μεγαλύτερο φαβορί ως προς το όνομα αυτού είναι το Νταϊάνα, με 5/1. Ακολουθούν τα ονόματα Γκρέις, Βικτόρια και Αλις, όλα με 14/.

Σε περίπτση που το παιδί είναι αγόρι, τα στοιχήματα δίνουν Αρθουρ, με 8/1. Ακολουθούν τα ονόματα Τζέιμς και Εντγουαρντ με 14/1/.

Οι αποδόσεις των στοιχημάτων αλλάζουν με βάση μια σειρά ενδείξεων των τελευταίων μηνών, όπως τις ροζ αμυγδαλιές στο baby shower της Νέας Υόρκης αλλά και το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε ότι θέλει κορίτσι, αμέσως αφότου έγινε γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ τον περασμένο Οκτώβριο.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024