Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα δώρα της Μέγκαν Μαρκλ στους καλεσμένους του baby shower

Τα δώρα της Μέγκαν Μαρκλ στους καλεσμένους του baby shower

Παρ' ότι το ταξίδι της Μέγκαν Μαρκλ στη Νέα Υόρκη, προκάλεσε σάλο στη Μεγάλη Βρετανία εξαιτίας του ιλιγγιώδους κόστους του, νέες λεπτομέρειες από το επίμαχο baby shower, έρχονται στο φως της δημοσιότητας...

Παρ’ ότι το ταξίδι της Μέγκαν Μαρκλ στη Νέα Υόρκη, προκάλεσε σάλο στη Μεγάλη Βρετανία εξαιτίας του ιλιγγιώδους κόστους του, νέες λεπτομέρειες από το επίμαχο baby shower, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ενόψει του ερχομού του νέου μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, οι κολλητές της Μέγκαν Μαρκλ, Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ και Σερένα Ουίλιαμς διοργάνωσαν για τη φίλη του ένα πολυτελές baby shower, το οποίο λόγω του κόστους του, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην Μεγάλη Βρετανία.

Το πάρτι έγινε σε ένα από τα penthouses του ξενοδοχείου Mark Hotel το οποίο βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Μανχάταν, στο οποίο η διαμονή το βράδυ αγγίζει τα 75.000 δολάρια. Είναι το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στις ΗΠΑ.

Κι ενώ οι φίλες της Μέγκαν Μαρκλ οργάνωσαν ένα baby shower πολυτελείας, ωστόσο και εκείνη πήγε προετοιμασμένη προσφέροντας ένα δώρο στους καλεσμένους της.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, οι φίλες της Μέγκαν Μαρκλ έλαβαν δώρο από μία βαλίτσα της εταιρείας Away.

Όπως αναφέρει το Cosmopolitan, οι εν λόγω αποσκευές ήταν από τη νέα συλλογή Alchemy, από τις οποίες η ακριβότερη αγγίζει τα 625 ευρώ. Οι βαλίτσες της εν λόγω σειράς βγαίνουν σε τρία χρώματα: ασημί, ροζ χρυσό και στην απόχρωση του χάλυβα.

Παράλληλα μια ανάρτηση στο Instagram, ρίχνει κι άλλο φως στο τι συνέβη κατά τη διάρκεια του επίμαχου baby shower. Ο στενός φίλος και make up artist της Μέγκαν Μαρκλ, Ντάνιελ Μάρτιν, μοιράστηκε μια φωτογραφία, η οποία αποκάλυψε ένα ακόμα δώρο που έκανε η Μαρκλ στους καλεσμένους της.

Πρόκειται για τρία διαφορετικά μπισκότα σε τρία διαφορετικά σχήματα – μια κουδουνίστρα, ένα μωρό και ένα πελαργό.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως για το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη, η Μέγκαν Μαρκλ ξόδεψε 500.000 ευρώ, διασκεδάζοντας και ψωνίζοντας. Το κόστος του ταξιδιού, όπως σχολίασε πηγή του παλατιού καλύφθηκε από ιδιωτικούς πόρους της Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι και όχι από τα χρήματα των Βρετανών φορολογουμένων.

Η Μέγκαν Μαρκλ εκτός από τα δώρα που έκανε στους καλεσμένους της έλαβε από τη μεριά της πολλά εντυπωσιακά δώρα. Επέλεξε όμως να μην ανοίξει κανένα από αυτά και να περιμένει να συναντήσει τον σύζυγο της πρίγκιπα Χάρι για να τα ανοίξουν μαζί και να απολαύσουν αυτή τη συγκινητική στιγμή σαν ζευγάρι μετά την επιστροφή της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024