Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λοϊζου: Οταν ανέβαζε φωτογραφίες με αστυνομικούς να καίγονται από μολότοφ

Λοϊζου: Οταν ανέβαζε φωτογραφίες με αστυνομικούς να καίγονται από μολότοφ

Το 2012 ανεβάζει μια φωτογραφία με αστυνομικούς των ΜΑΤ να καίγοντα από τις μολότοφ που έπεφταν βροχή εκείνη την περίοδο

H ανάρτηση της Μυρσίνης Λοϊζου για τους νεκρούς της τρομοκρατίας που πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη, προκάλεσε σάλο. Η ίδια μίλησε για λεκτικό ατόπημα, όμως, η υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ μπήκε για τα καλά στο στόχαστρο.

Η Μυρσίνη Λοΐζου μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι αναρτήσεις της αναγκάστηκε να χαρακτηρίσει τα όσα έχει γράψει στο παρελθόν, υπέρ του Σάββα Ξηρού, «γλωσσικό ατόπημα», αλλά λίγη ώρα μετά έκανε like σε άλλη ανάρτηση που έγραφε:

«Σιγά μην απολογηθούμε για τις γλωσσικές μας εκφράσεις, στους ακροδεξιούς και τους φασίστες…»!

Η έρευνα στο λογαριασμό της ανέδειξε κι άλλα… μαργαριτάρια που σίγουρα δεν ήταν λεκτικά ατοπήματα. Είναι μια γενικότερη θεώρηση της κατάστασης στην Ελλάδα με έντονο πολιτικό χρώμα. Αυτά γράφει, αυτά πιστεύει, έτσι εκφράζεται και ο καθένας μπορεί πλέον να την κρίνει μιας και είναι πολιτικό πρόσωπο από τη στιγμή που αποφάσισε να ζητήσει την ψήφο του ελληνικού λαού. Ετσι, λοιπόν, δεν περνούν απαρατήρητες κι άλλες αναρτήσεις της κ. Λοϊζου από το μακρινό και άκρως «θερμό» 2012.

Τότε λοιπόν ανεβάζει μια φωτογραφία με αστυνομικούς των ΜΑΤ να καίγοντα από τις μολότοφ που έπεφταν βροχή εκείνη την περίοδο.

Ενώ τον Φεβρουάριο του 2017 ανεβάζει φωτογραφία με μολότοφ τις οποίες χαρακτηρίζει εν είδη χιούμορ «φορτιστές βενζίνης αυτοκινήτου».

Θα είχε ιδιαίτερη σημασία η θέση της για τη σύνδεση των μολότοφ με εγκλήματα όπως αυτό της Μαρφίν, τώρα που ο Γιώργος Κυρίτσης ζήτησε συγγνώμη για το… δικό του λεκτικό ατόπημα.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024