Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκίνησε η Τζορτζίνα : Ο μύθος Ρονάλντο μέσα από τα μάτια της

Συγκίνησε η Τζορτζίνα : Ο μύθος Ρονάλντο μέσα από τα μάτια της

Τι έγραψε σε ανάρτηση της στο Instagram η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο - Η ιδιαίτερη φωτογραφία που επέλεξε η Τζορτζίνα και το μήνυμα που στέλνει μαζί με τα τέσσερα παιδιά του πορτογάλου σούπερ σταρ

Αποθέωση και συγκίνηση. Έπαινοι που ανακατεύονται με μπόλικο συναίσθημα. Ο μύθος Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα από τα μάτια της συντρόφου του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ.

Η Ισπανίδα παρακολούθησε δια ζώσης (μαζί με τον πρωτότοκο γιο του Πορτογάλου, τον 9χρονο Κριστιανίτο) τα επιτεύγματα του Ρονάλντο και ακολούθως προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. Επέλεξε μάλιστα μία φωτογραφία από την παιδική ηλικία του Κριστιάνο και έκλεισε με το μήνυμα «σε αγαπάμε» που στέλνει όλη η φαμίλια: η ίδια και τα τέσσερα παιδιά του (σημειωτέον μαζί απέκτησαν μόνο την Αλάνα).

Αναλυτικά το μήνυμα:

«Αυτό το 3-0 κανείς δεν σου το κλέβει. Το αξίζεις, όχι για τα τρία γκολ απόψε. Το αξίζεις για την αφοσίωσή του, για αυτά που προσφέρεις στο σύλλογο που βρίσκεσαι. Είσαι ένα ρυμουλκό για τους συμπαίκτες σου, προπονητής για όλους εμάς που σε θαυμάζουμε και σε στηρίζουμε κάθε μέρα. Το κάρμα υπάρχει. Ο Θεός το ξέρει, ο Θεός σου το προσφέρει, επειδή ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι δικός σου. ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ. Κριστιανίτο, Ματέο, Έβα, Αλάνα, Τζορτζίνα» έγραψε η σύντροφος του Πορτογάλου άσου.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Δείτε εδώ άλλες φωτογραφίες της συντρόφου τού Κριστιάνο Ρονάλντο

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024