Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
H εξήγηση του Γουέστμπρουκ για τα μπινελίκια του

H εξήγηση του Γουέστμπρουκ για τα μπινελίκια του

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ των Θάντερ εξήγησε γιατί έβρισε οπαδό και τη γυναίκα του καταλογίζοντάς τους ασέβεια και ρατσιστική συμπεριφορά

Οι Θάντερ κατάφεραν να επικρατήσουν των Τζαζ με 98-89 μέσα στην Γιούτα, αλλά το αγωνιστικό σκέλος πέρασε σε δεύτερο μοίρα από τη στιγμή που κυκλοφόρησε ένα video με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ να βρίζει έναν οπαδό και τη γυναίκα του.

Συγκεκριμένα, γυρίζοντας προς την εξέδρα είπε: «Στο υπόσχομαι. Δεν αστειεύομαι. Το ορκίζομαι στον Θεό. Το ορκίζομαι στον Θεό. Θα σε γαμ…σω, θα γαμ…σω εσένα και την γυναίκα σου. Θα σε γαμ…σω. Στο ορκίζομαι σε ό,τι αγαπάω. Στο ορκίζομαι».

Αργότερα ο ο Γουέστμπρουκ κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση για να εξηγήσει την απρεπέστατη συμπεριφορά του, με τους δύο συμπαίκτες, Ρέιμοντ Φέλτον και Πάτρικ Πάτερσον, να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του.

«Προφανώς όλοι μιλούν για το video που κυκλοφόρησε. Αυτό ξεκίνησε όμως με έναν νεαρό και την γυναίκα του στην εξέδρα να μου λένε «πέσε κάτω στα γόνατα όπως έχεις συνηθίσει». Για εμένα, αυτό δείχνει ασέβεια, νομίζω ότι είναι ρατσιστικό και απρεπές, επειδή δεν υπάρχει προστασία για τους παίκτες. Νομίζω ότι έχουμε πολλούς σπουδαίους οπαδούς που έρχονται και απολαμβάνουν το παιχνίδι. Και μετά έρχονται κάποιοι και λένε πράγματα για εμένα και την οικογένειά μου», είπε ο Γουέστμπρουκ.

«Εδώ και πολλά χρόνια κάνω όλα τα σωστά πράγματα. Δεν έχω βλάψει κανέναν, δεν έχω πλακωθεί με κάποιον οπαδό. Είμαι ταπεινός, δέχομαι την κριτική όλων. Δεν πρόκειται όμως να ανεχτώ την ασέβεια. Δεν πρόκειται λοιπόν να δεχθώ να μην σέβονται εμένα και την οικογένειά μου. Δε νομίζω ότι είναι δίκαιο για τους παίκτες, όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλους τους παίκτες».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024