Αρμάνι Μιλάνο : Έχασε το κάρφωμα της ζωής του ο Μάικ Τζέιμς
Στον αγώνα Ρέτζιο Εμίλια - Αρμάνι Μιλάνο ο Μάικ Τζέιμς έχασε ένα κάρφωμα που θα μπορούσε -όπως τόνισε και ο ίδιος- να είναι το καλύτερο της ζωής του
Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε χωρίς τους πολύτιμους Τζέρελς, Νάναλι και Νέντοβιτς, η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε 71-67 στην έδρα της Ρέτζιο Εμίλια, σε μια δύσκολη «έξοδο» πριν από το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (14/3) στη Euroleague.
Ο Αμερικανός άσος της ομάδας Μάικ Τζέιμς σπατάλησε ωστόσο σπουδαία ευκαιρία να κλέψει τις εντυπώσεις και να βάλει την υπογραφή του στον αγώνα!
Ο πρώην μπομπέρ του Παναθηναϊκού έχασε μεγάλη ευκαιρία για ένα κάρφωμα που, όπως είπε και ο ίδιος αργότερα σε διαδικτυακή του τοποθέτηση, «θα ήταν το καλύτερο της καριέρας μου, αν έμπαινε»!
Δείτε το σχετικό tweet και τη φάση:
- Τέλος στη ζωή του έβαλε ο ηθοποιός Ρόμπερτ Καραντάιν – Δύο δεκαετίες πάλευε με τη διπολική διαταραχή
- Μητσοτάκης: Ακλόνητη στήριξη στην ανεξαρτησία της Ουκρανίας και στον λαό της
- «Απίστευτα κουραστική ζωή μοναχού» – Ο Moby έχει να βγει ραντεβού πάνω από 10 χρόνια
- Μειώθηκαν οι πωλήσεις αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Ιανουάριο
- MEGA Stories: Ψυχική υγεία των εφήβων, οι αθέατες αγωνίες μιας γενιάς
- Αντιπλημμυρική παρέμβαση στο Ίλιο
