Τορτελίνια με λιαστή ντομάτα
Αντί για παρμεζάνα, μπορείτε να τρίψετε λίγη φέτα
Spotlight
-
Η ελληνική παραλία σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής – Ένα εντυπωσιακό βίντεο από ψηλά
-
Κακή εξέλιξη με τον ιό H5N1 - Εντοπίστηκε σε αγελαδινό γάλα
-
Καθηγητής του Χάρβαρντ: «Απεχθάνομαι το ιρανικό καθεστώς, αλλά έχει δίκιο – Ένοχες οι ΗΠΑ»
-
Υποψήφια του Μελανσόν στις ευρωεκλογές, καλείται να ζητήσει «συγγνώμη για τρομοκρατία» - Τι της αποδίδουν;
Υλικά για 4 μερίδες
1/2 κιλό τορτελίνια με γέμιση μανιταριού
1 φλιτζάνι ντοματοχυμό
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 φλιτζάνι λιαστή ντομάτα
2 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλιές ελαιόλαδο
3-4 κλαδάκια μαϊντανό
Εκτέλεση
Bράζετε τα τορτελίνια για 12 λεπτά και τα σουρώνετε. Όσο βράζουν τα ζυμαρικά, ετοιμάζετε τη σάλτσα: Tρίβετε το κρεμμύδι στον τρίφτη. Πολτοποιείτε το σκόρδο. Ψιλοκόβετε το μαϊντανό και τη λιαστή ντομάτα. Σοτάρετε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτετε τον ντοματοχυμό. Aφήνετε τη σάλτσα να πάρει 1-2 βράσεις και ρίχνετε τη λιαστή ντομάτα και το μαϊντανό. Προσθέτετε 1 φλιτζανάκι νερό και αφήνετε τη σάλτσα να δέσει σιγοβράζοντας. Σερβίρετε τα τορτελίνια με τη σάλτσα τους.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις