Στην Καισαριανή τα Kούλουμα του Δημήτρη Κουτσούμπα
Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Καισαριανής Ηλία Σταμέλο, περιηγήθηκε στο πάρκο, χαιρέτισε και συνομίλησε με τον κόσμο.
Στο πάρκο Αϊ- Γιάννη «Ξύλινα» της Καισαριανής βρέθηκε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, προκειμένου να συμμετάσχει στις καθιερωμένες εκδηλώσεις του δήμου.
«Χρόνια πολλά σε όλους και όλες. Καλή δύναμη, υγεία και με πολλές επιτυχίες, στην Καισαριανή, σε όλη την Ελλάδα και στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, και στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές, όποτε κι αν γίνουν. Καλά να περνάτε» δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.
Ο κ. Κουτσούμπας συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Καισαριανής Ηλία Σταμέλο, περιηγήθηκε στο πάρκο, χαιρέτισε και συνομίλησε με τον κόσμο.
«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο δήμος Καισαριανής διοργανώνει την Καθαρά Δευτέρα στο Πάρκο του Αϊ- Γιάννη. Ο λαός θα γλεντήσει με τα παραδοσιακά Κούλουμα, χθες είχαμε ένα μεγάλο Καρναβάλι στην πόλη μας. Χρόνια πολλά σε όλους, καλή διασκέδαση και φυσικά ενίσχυση παντού της “ Λαϊκής Συσπείρωσης” και του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν» δήλωσε ο δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος.
Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ
- Η Ferrari στο έτος μηδέν: Η τραγωδία της πρώτης σεζόν του Χάμιλτον
- Στα άκρα η σύγκρουση κυβέρνησης και αγροτών – Σκληρή καταστολή ενάντια στο πανελλαδικό άπλωμα των μπλόκων
- Επεισόδια στην Κρήτη: Δύο συλλήψεις στο Ηράκλειο – Δικογραφία για τουλάχιστον 10 άτομα στα Χανιά
- Οι Σπερς στο σταυροδρόμι: πρέπει να τα παίξουν όλα για τον Αντετοκούνμπο;
- Ρεκόρ πτωχεύσεων δεκαετίας για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα στη Γερμανία
- Ο Ίθαν Χοκ αναπολεί τη συνεργασία του με τον σπουδαίο Ρόμπιν Γουίλιαμς: «Το ταλέντο έρχεται με ένα κόστος»

