Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φρίκη: Οι γιατροί ξέχασαν να του πουν ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο! Το έμαθε αργά, μετά από 19 μήνες

Φρίκη: Οι γιατροί ξέχασαν να του πουν ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο! Το έμαθε αργά, μετά από 19 μήνες

Ο 54χρονος έκανε δύο χειρουργεία για ν' αφαιρέσει τον όγκο, που είχε διπλασιαστεί από την πρώτη εξέταση. Ωστόσο, τώρα πια δεν είναι δυνατό να θεραπευτεί λένε οι γιατροί, ενώ η όλη περιπέτεια του έχει προκαλέσει σοβαρό κινητικό πρόβλημα

Παρέλειψαν να τον ενημερώσουν ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο με αποτέλεσμα να το αγνοεί επί 19 ολόκληρους μήνες, μέχρι τη στιγμή που αναγκάστηκε να επιστρέψει στο νοσοκομείο από τους πόνους.

Το απερίγραπτο αυτό περιστατικό συνέβη στο Χονγκ Κονγκ. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως ο 54χρονος ασθενής έχει όγκο στον εγκέφαλο, ωστόσο οι γιατροί… ξέχασαν να του το πουν.

Ο 54χρονος συνέχισε να νιώθει ζαλάδες και η κατάστασή του χειροτέρευε. Έτσι, αποφάσισε να επισκεφτεί ξανά το νοσοκομείο για να μάθει τι του συμβαίνει.

Το μπέρδεμα με τις εξετάσεις του άνδρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν ένας γιατρός αποκάλυψε πως οι γιατροί γνώριζαν πως έχει όγκο, αφού είχε αποκαλυφθεί στον μαγνητικό τομογράφο όπου είχε κάνει την εξέταση το 2017.

Ο 54χρονος έκανε δύο χειρουργεία για ν’ αφαιρέσει τον όγκο, που είχε διπλασιαστεί από την πρώτη εξέταση. Ωστόσο, τώρα πια δεν είναι δυνατό να θεραπευτεί λένε οι γιατροί, ενώ παράλληλα η όλη περιπέτεια του έχει προκαλέσει σοβαρό κινητικό πρόβλημα.

«Πόσο δύσκολο ήταν να με πάρουν ένα τηλέφωνο για να μου πούνε ότι έχω όγκο;», είπε ο ταλαίπωρος άνθρωπος, ενώ η 51χρονη σύζυγός του απαιτεί μια συγνώμη. Δεν αποκλείεται η οικογένεια να κινηθεί νομικά εναντίον των ασυνείδητων γιατρών.

Με πληροφορίες από την Daily Mail

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024