Αννα Παναγιωτοπούλου κατά Σεφερλή: Είναι ένα πράγμα τρίτης κατηγορίας, δεν μπορώ να το βλέπω
Αγρια επίθεση στον συνάδελφό της Μάρκο Σεφερλή εξαπέλυσε η ηθοποιός Αννα Παναγιωτοπούλου.
Αγρια επίθεση στον συνάδελφό της Μάρκο Σεφερλή εξαπέλυσε η ηθοποιός Αννα Παναγιωτοπούλου.
«Από το Σεφερλή δεν το συζητάω ότι θα είναι καλύτερος ο Γεωργούλης, δεν το συζητάω. Για εμένα ο Σεφερλής είναι ένα πράγμα που δεν μπορώ να το βλέπω, μου φαίνεται τρίτης κατηγορίας ηθοποιός, κάνει αστεία σαχλαμάρες, δεν κάνει επιθεώρηση, κάνει διάφορες μπούρδες, ότι να ‘ ναι».
Αυτά δήλωσε κατά τη συνέντευξη της στο «Καλύτερα δεν γίνεται», η Αννα Παναγιωτοπούλου, η οποία επιτέθηκε στον Μάρκο Σεφερλή, σχολιάζοντας μια συνεργασία της με τον κωμικό, που χάλασε πριν καν αρχίσει, με την παράσταση να ανεβαίνει τώρα με τον Αλέξη Γεωργούλη.
Σε ότι αφορά τη θεατρική μεταφορά της Μαντάμ Σουσού, την οποία είχε πρωτοπαίξει στην τηλεόραση πριν πολλά χρόνια η ίδια, η Αννα Παναγιωτοπούλου αποκάλυψε ότι δεν πήγε να δει την παράσταση.
«Η Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν ήθελε να πάω να δω τη Μαντάμ Σουσού», είπε χαρακτηριστικά, αναφέροντας πως ήταν άβολο και για τις δύο.
- Μεξικό: Νεκροί τουλάχιστον 5 από τους 10 εργαζόμενους καναδικής εταιρείας που είχαν απαχθεί
- Πως η Ρωσία δίνει προτεραιότητα εναντίον των χειριστών drone και σε επιθέσεις στα μετόπισθεν βγαίνοντας κερδισμένη
- Δυτική Οχθη: Ο Τραμπ αντιτίθεται στην προσάρτησή της στο Ισραήλ
- Τα ιατρικά fake news είναι πιο πιθανό να ξεγελάσουν την τεχνητή νοημοσύνη αν η πηγή παρουσιάζεται ως αυθεντία
- Τουρκία: Ενεργειακές συμφωνίες με 5 χώρες, Exxon και Chevron, βλέπει η Τουρκίγε
- Ειρηνικός: Νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου με 2 νεκρούς – Κάλεσαν και το λιμενικό να διασώσει επιζώντα

