Πέντε οι δήμοι που «σπάνε» – Τη Δευτέρα η τροπολογία στη Βουλή
Πέντε και όχι τέσσερις θα είναι τελικά οι δήμοι που «σπάνε» εν όψει των εκλογών του Μαΐου. Η σχετική τροπολογία πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή τη Δευτέρα και να ψηφιστεί την Τρίτη.
Πέντε και όχι τέσσερις θα είναι τελικά οι δήμοι που «σπάνε» εν όψει των εκλογών του Μαΐου.
Η σχετική τροπολογία πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή τη Δευτέρα και να ψηφιστεί την Τρίτη, όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης στο News 247.
Συγκεκριμένα, οι δήμοι αυτοί είναι:
- Κέρκυρας στα τρία (Βόρεια Κέρκυρα με έδρα την Κασσιόπη, Κεντρική Κέρκυρα & Διαποντίων Νήσων με έδρα την Κέρκυρα και Νότια Κέρκυρα με έδρα τη Λευκίμμη)
- Κεφαλλονιάς στα τρία (Αργοστόλι με έδρα το Αργοστόλι, Ληξούρι με έδρα το Ληξούρι και Σάμης, με έδρα τη Σάμη)
- Λέσβου, στα δύο (Μυτιλήνης με έδρα τη Μυτιλήνη και Δυτικής Λέσβου με έδρα την Καλλονή)
- Βελβεντού – Σερβίων (Βελβεντό και Σέρβια με έδρες τις ομώνυμες πόλεις)
- Σάμου (Ανατολή και Δυτική με έδρες το Βαθύ και το Καρλόβασι)
Παράλληλα, στη συνέντευξή του ο Αλέξης Χαρίτσης επανέλαβε ότι οι ευρωεκλογές θα γίνουν με σταυρό και θα διεξαχθούν μαζί με τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 26 Μαΐου.
- Το Ιράν δεν είναι ακόμη έτοιμο να σταματήσει τον πόλεμο, λέει ο Τραμπ – Εκτροπή πτήσεων στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι
- «Πόρτα» σε Τραμπ από Αυστραλία και Ιαπωνία για αποστολή πολεμικών πλοίων στα στενά του Ορμούζ
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΣΤ’)
- Πέντε φρούτα που κάνουν τη διαφορά
- Αλλάζει ο καιρός τη Δευτέρα: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
- Fitness γεύματα στα εστιατόρια

