Θύμα λογοκρισίας στην Κίνα το Bohemian Rhapsody
Τουλάχιστον ένα λεπτό λιγότερο από την ταινία Bohemian Rhapsody θα δουν οι Κινέζοι, καθώς οι αρχές της χώρας αποφάσισαν να «κόψουν» τις ομοφυλοφιλικές σκηνές της ταινίας που μιλάει για τον Φρέντι Μέρκιουρι και τους Queen
Τουλάχιστον ένα λεπτό λιγότερο από την ταινία Bohemian Rhapsody θα δουν οι Κινέζοι, καθώς οι αρχές της χώρας αποφάσισαν να «κόψουν» τις ομοφυλοφιλικές σκηνές της ταινίας που μιλάει για τον Φρέντι Μέρκιουρι και τους Queen.
Όπως αναφέρει το Hollywood Reporter, το «ψαλίδι» ήταν ο μοναδικός τρόπος για να χορηγηθεί άδεια στην ταινία προκειμένου να προβληθεί στους κινηματογράφους της χώρας.
Θύμα της λογοκρισίας θα πέσουν οι σκηνές στις οποίες ο Ράμι Μάλεκ φιλά άλλους αρσενικούς χαρακτήρες της ταινίας ως Φρέντι Μέρκιουρι.
Την ίδια στιγμή «μαύρο» θα πέσει και στις σκηνές που δείχνουν χρήση ναρκωτικών.
Ο Ράμι Μάλεκ έπεσε ξανά θύμα λογοκρισίας από κινεζικό κανάλι που άλλαξε την αναφορά του στους ομοφυλόφιλους κατά την ευχαριστήρια ομιλία του για το Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου κάνοντας λόγο για «ειδικές ομάδες».
- Σέρρες: Θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές ο 16χρονος που σκότωσε τον 17χρονο
- Αυτή η μεγάλη επιτυχία αποδείχθηκε η αρχή του τέλους – Οι Take That όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά
- Ολυμπιακός: Ποιοι είναι οι πιθανότεροι αντίπαλοι σε περίπτωση πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League (pics)
- Συστήθηκε ομάδα εργασίας για την επίσπευση αδειοδότησης καταφυγίων των αδέσποτων ζώων συντροφιάς
- «Πάμε με καλή ψυχολογία»: Τι είπε ο προπονητής του Άγιαξ για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό
- Κακοκαιρία: Σε ισχύ έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα στην γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου – Κλειστό το πορθμείο
