Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το ταξίδι της Bella Hadid στην Ελλάδα

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το ταξίδι της Bella Hadid στην Ελλάδα

Το διάσημο μοντέλο Bella Hadid ανέβασε στο Instagram πλούσιο υλικό με τις καλύτερες στιγμές από το ταξίδι της στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το διάσημο μοντέλο Bella Hadid.

H Bella Hadid έκανε γνωστή την επίσκεψή της στην Αθήνα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανέβασε διάφορα insta stories, ξεκινώντας με μια φωτογραφία από την προσγείωσή της στη χώρα μας και γράφοντας «Προσγείωση στην Ελλάδα, ώρα για φωτογράφιση».

Η όμορφη Bella Hadid, έχει «ανεβάσει» αρκετά στιγμιότυπα από την παραμονή της στη χωρά μας, με καλύτερα αυτά που τρώει σουβλάκια και δοκιμάζει μπακλαβά. Συγκεκριμένα η Bella Hadid ανέβασε insta stories από το ξενοδοχείο όπου ξεκουραζόταν, ενώ έδειξε στους ακόλουθούς της τα γεύματά της, ανεβάζοντας φωτογραφίες με σουβλάκια και μπακλαβαδάκια.

Μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία από την επικοινωνία που είχε με την αδερφή της Gigi, ρωτώντας την αν ζηλεύει με το σουβλάκι που τρώει!

Η 22χρονη Bella Hadid επισκέφτηκε τη χώρα μας για επαγγελματικούς λίγους, αφού κάποιες από τις φωτογραφίες της τη δείχνουν να προετοιμάζεται για ένα event.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Bella Hadid ανέβασε κι άλλες φωτογραφίες από την παραμονή της στην Αθήνα, με την ίδια να ποζάρει φορώντας ένα υπέροχο McQueen φόρεμα, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Στην Αθήνα αυτή τη μέρα. Με το ζόρι κρατάω τα μάτια μου ανοιχτά, αλλά αυτό το McQeen με βοηθάει να μένω προσηλωμένη».

Η άφιξη της Bella Hadid στη χώρα μας, έγινε λίγο μετά την Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο, εκεί που το δημοφιλές μοντέλο, περπάτησε στην πασαρέλα για λογαριασμό κορυφαίων ιταλικών οίκων μόδας, όπως Versace , Missoni, Roberto Cavalli και Fendi.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024