Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το παρελθόν συναντά το μέλλον στη νέα συλλογή Versace

Το παρελθόν συναντά το μέλλον στη νέα συλλογή Versace

Σε μία εντυπωσιακή επίδειξη μόδας στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο, παρελθόν και μέλλον συναντήθηκαν με τον πιο δημιουργικό τρόπο στην πασαρέλα του οίκου Versace

Ο διάσημος ιταλικός οίκος μόδας Verscace δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο.  Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό σκηνικό με το σήμα κατατεθέν του οίκου – το χρυσό κεφάλι της Μέδουσας – να δεσπόζει στο χώρο, η Donatella Versace, παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική συλλογή που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Με τα δομικά χαρακτηριστικά  που καθιέρωσαν τον οίκο Versace, να μη λείπουν, η Donatella Versace αυτή τη φορά για τη συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 επέλεξε να… ανακατέψει την σχεδιαστική της τράπουλα, εισάγοντας καινούρια στοιχεία στην πασαρέλα της.

Το παρελθόν της μόδας ενώθηκε με το μέλλον της σε μια νοσταλγική ατμόσφαιρα. Έτσι, μοντέλα που μεσουράνησαν στα 90s όπως η Stephanie Seymour και η Shalom Harlow περπάτησαν στην πασαρέλα Verscace, ενώ οι Gigi Hadid, Kendall Jenner και Kaia Gerber εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο τη γενιά των millenian models.

Δείτε στην παρακάτω συλλογή μερικές από τις καλύτερες στιγμές το catwalk της τελευταίας συλλογής Versace:

Παρακολουθήστε στο παρακάτω video την επίδειξη του οίκου Vercase, έτσι όπως παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο:

Only in

Κυβέρνηση: Η «ανταρσία» των 11 και τα καμπανάκια για το μέλλον

Δύσκολοι καιροί για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Τα ανησυχητικά μηνύματα που έρχονται από το εσωτερικό της ΝΔ και ο κίνδυνος που έρχεται από τα Δεξιά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024