Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αφιερωμένη τον Καρλ Λάγκερφελντ η τελευταία συλλογή της Fendi

Αφιερωμένη τον Καρλ Λάγκερφελντ η τελευταία συλλογή της Fendi

Στον Καρλ Λάγκερφελντ αφιέρωσε την τελευταία της συλλογή η Fendi, την τελευταία που επιμελήθηκε για λογαριασμό του διάσημου ιταλικού οίκου, ο εμβληματικός σχεδιαστής

Στον Καρλ Λάγκερφελντ αφιέρωσε την τελευταία της συλλογή η Fendi, την τελευταία που επιμελήθηκε για λογαριασμό του διάσημου ιταλικού οίκου, ο εμβληματικός σχεδιαστής.

Αν και το όνομα του Λάγκερφελντ συνδέθηκε άρρηκτα με τον οίκο Chanel, ο ίδιος συνεργαζόταν με τη Fendi από το 1965, σχηματίζοντας ένα δυναμικό σχεδιαστικό ντουέτο με την Σίλβια Βεντουρίνι Φέντι. Ο Λάγκερφελντ εργάστηκε μέχρι το τέλος στη συλλογή A/W 19 μαζί με τη Βεντουρίνι.

Όσοι έδωσαν το παρών στην επίδειξη της Fendi, απέτισαν φόρο τιμής στον εμβληματικό σχεδιαστή μόδας. Όπως ήταν αναμενόμενο, η επίδειξη ήταν γεμάτη συγκίνηση με τα μοντέλα που συνεργάζονταν στενά με τον δημιουργό, να παρελαύνουν στην πασαρέλα.

Λίγο πριν την επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο, η Fendi ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι το show θα ήταν ένα αφιέρωμα στον σχεδιαστή:

«Με βαθιά συγκίνηση ο οίκος Fendi επιθυμεί να γιορτάσει την απαράμιλλη δημιουργικότητα και τη διαχρονική κληρονομιά του Καρλ κατά τη διάρκεια της επίδειξης για τη συλλογή φθινόπωρο-χειμώνα 2019-20»

Στο βίντεο – αφιέρωμα στον Λάγκερφελντ, το οποίο προβλήθηκε και κατά τη διάρκεια της επίδειξης ,  εμφανίζεται ο ίδιοq ο Λάγκερφελντ, περιγράφοντας την πρώτη ημέρα που πέρασε το κατώφλι του ιταλικού οίκου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Καρλ Λάγκερφελντ, άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου σε ηλικία 85 ετών, έπειτα από δεκαπενθήμερη νοσηλεία.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω video την επίδειξη της Fendi:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024