Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nissan IMQ Concept: Αναζητώντας το σχεδιαστικό μέλλον των SUV

Nissan IMQ Concept: Αναζητώντας το σχεδιαστικό μέλλον των SUV

Το Nissan IMQ θα παρουσιαστεί στην επικείμενη έκθεση της Γενεύης αποτυπώνοντας τις μελλοντικές προθέσεις της φίρμας για το σχεδιασμό –και όχι μόνο- των μελλοντικών της SUV.

Αν και η ιαπωνική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα μια και μοναδική εικόνα από το νέο πρωτότυπο μοντέλο το οποίο προορίζει για την προσεχή έκθεση της Γενεύης, είναι αρκούντως κατατοπιστική για τις σχεδιαστικές της προθέσεις σε ό,τι αφορά το μέλλον των crossover.

To ΙΜQ Concept, όπως ονομάζεται, ανήκει στην ίδια συνομοταξία σχεδιαστικών μελετών με το IMs το οποίο είχε παρουσιαστεί πριν λόγο καιρό στην έκθεση του Detroit και, επιχειρεί να αποτυπώσει την αισθητική κατεύθυνση για τα μελλοντικά compact SUV της Nissan.

Πέρα από την ομολογουμένως ιδιαιτέρως αιχμηρή όσο και δυναμική εικόνα, η Nissan δεν γνωστοποιεί επί του παρόντος περαιτέρω στοιχεία για το πρωτότυπο μοντέλο πλην, του ότι θα εξοπλίζεται με την τελευταία εξέλιξη των συστημάτων αυτόνομης οδήγησης, προϊδεάζοντας για τις δυνατότητες που θα αποκτήσουν στο μέλλον τα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας.

Παρά την απουσία επίσημων στοιχείων σε ό,τι αφορά το κινητήριο σύνολο, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι το IMQ θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο, προσφέροντας πιθανότατα άφθονη ισχύ, όπως άλλωστε άφησε να εννοηθεί το σύνολο των 490 ίππων το οποίο εξόπλισε το αντίστοιχης λογικής IMs που προηγήθηκε.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024