Συνάντηση Γεννηματά – Σάντσεθ με επίκεντρο τη μάχη των ευρωεκλογών
Οι εκλογές στην Ισπανία και στην Ελλάδα και οι ευρωεκλογές, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας και αρχηγό του Ισπανικού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος (PSOE) Πέδρο Σάντσεθ
Οι εκλογές στην Ισπανία και στην Ελλάδα και οι ευρωεκλογές, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας και αρχηγό του Ισπανικού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος (PSOE) Πέδρο Σάντσεθ.
Η Φώφη Γεννηματά ευχήθηκε στις προσεχείς εκλογές, ο ισπανικός λαός να εγκρίνει το έργο της κυβέρνησης και το ισπανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα να έχει κάθε επιτυχία.
Ο Ισπανός Πρωθυπουργός τόνισε από την πλευρά του ότι και στην Ελλάδα είναι βέβαιος ότι η σημαντική δουλειά που γνωρίζει ότι έχει γίνει από το Κίνημα Αλλαγής θα βρει μεγάλη ανταπόκριση από τους προοδευτικούς πολίτες.
Φώφη Γεννηματά και Πέδρο Σάντσεθ συζήτησαν ιδιαίτερα για τη μάχη των ευρωεκλογών, χαρακτηρίζοντας την από κοινού ως κρίσιμη μάχη για τους Ευρωπαίους πολίτες, την προοπτική της Ένωσης, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα και τις χώρες του Νότου.
- Christmas Home Decor Trends Defining the Festive Season
- Ο εισαγγελέας της Νότιας Κορέας ζητά 10ετή ποινή φυλάκισης για τον πρώην πρόεδρο Γιουν
- Τσουκαλάς: Είναι κρίσιμο να στηρίξουμε τους αγρότες – Η κυβέρνηση μεθόδευσε την ταλαιπωρία των εκδρομέων
- Απίστευτη στιγμή: Ο Σακίλ Ο’Νιλ πέρασε… μέσα από το videowall της εκπομπής (vid)
- Συνέλαβαν τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία στο Κολωνάκι – Την νάρκωσε και μετά την έκαψε
- Bloomberg: Διακοπές στην Ελλάδα; Όχι καλοκαίρι, ούτε Μύκονος και Σαντορίνη – Πού να πάτε