Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καθηλώνει το clasico της Θεσσαλονίκης

Καθηλώνει το clasico της Θεσσαλονίκης

Ισχυρά παραμένουν τα κίνητρα των μονομάχων της Super League και στην 22η αγωνιστική

Πώρωση για κατάκτηση της κορυφής, δίψα για την πολυπόθητη έξοδο στα προκριματικά του Champions League, φιλοδοξία για τα περιζήτητα εισιτήρια του Europa League, αλλά και ανάγκη για επιβίωση. Συναρπαστικοί αγώνες μας περιμένουν σε αυτή την αγωνιστική και ποιος καλύτερος τρόπος για να απολαύσουμε τα παιχνίδια από την ανέση του σπιτιού μας και τo Vodafone TV;

Ισχυρά παραμένουν τα κίνητρα των μονομάχων της Super League και στην 22η αγωνιστική που θα διεξαχθεί το τριήμερο 23-25 Φεβρουαρίου. Το πρόγραμμα άλλωστε περιλαμβάνει εκτός των άλλων και το clasico της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ – Αρης. Και όλα αυτά έρχονται κοντά μας με το πάτημα ενός κουμπιού. Μόνη μας υποχρέωση να ενημερώσουμε νωρίς την παρέα και να προμηθευτούμε τις απαραίτητες προμήθειες φαγητού… Την αγωνία και τη διασκέδαση των αγώνων τη φέρνει το Vodafone TV.

Ο κύκλος των κρίσιμων αγώνων (με live μετάδοση στο κανάλι Novasports2 του Vodafone TV) ανοίγει το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου. Η ΑΕΚ έχει χάσει την επαφή με την κορυφή, αλλά διεκδικεί τη δεύτερη προνομιούχο θέση με στόχο να βρεθεί και την επόμενη περίοδο στο λαμπερό Champions League. Αντίπαλος της είναι ο ουραγός Απόλλων Σμύρνης (στις 19:30 η σέντρα) που παίζει αφενός για το γόητρο αφετέρου για τις μαθηματικές ελπίδες παραμονής στη Super League. Την τελευταία φορά πάντως που επισκέφτηκε το ΟΑΚΑ η Ελαφρά Ταξιαρχία απέσπασε 0-0 με την ΑΕΚ (16 Δεκεμβρίου 2017). Συνολικά σε 38 αναμετρήσεις των δύο ομάδων στη μεγάλη κατηγορία με γηπεδούχο την Ένωση οι Κιτρινόμαυροι έχουν 29 νίκες, 7 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον Παναθηναϊκό στις 15:00 (με live μετάδοση στο κανάλι Novasports1 του Vodafone TV). Οι Κυανέρυθροι θέλουν να καθαρίσουν τη μπουγάδα της παραμονής το ταχύτερο δυνατό, ενώ η νεανική ομάδα του Τριφυλλιού επιδιώκει αναρρίχηση στην πρώτη 5αδα. Κλασικό αθηναϊκό παιχνίδι με μακρά παράδοση. Έχουν προηγηθεί 60 αγώνες των δύο ομάδων στην έδρα του Πανιωνίου με τους Πράσινους να έχουν το πάνω χέρι με απολογισμό 31 νίκες, 22 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Το βράδυ της Κυριακής 24/2 μαγνητίζει τα βλέμματα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (19:30 με live μετάδοση στο Vodafone TV από το κανάλι Novasports1). Ο επίδοξος πρωταθλητής ΠΑΟΚ θέλει να πραγματοποιήσει ένα ακόμη βήμα προς τη στέψη. Ένα ακόμη βήμα προς το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του και το πρώτο μετά τη μακρινή σεζόν 1984-85. Ο άσπονδος συντοπίτης Άρης είναι σε τροχιά ευρωπαϊκής εξόδου. Ούτως ή άλλως όμως το συγκεκριμένο παιχνίδι στην Τούμπα θα ήταν ιδιαίτερο για λόγους γοήτρου και δίχως το βαθμολογικό διακύβευμα. Κατά το παρελθόν σε σύνολο 54 αγώνων σε Α’ Εθνική/Super League με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ ο Δικέφαλος έχει 31 νίκες, 14 ισοπαλίες και 9 ήττες.

Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου (17:15 με live μετάδοση στο Vodafone TV από το κανάλι Novasports2) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Γ. Καραϊσκάκης τον ΟΦΗ. Οι Ερυθρόλευκοι -πέρα από το κυνήγι του ΠΑΟΚ- προσπαθούν να διασφαλίσουν τη συμμετοχή στα προκριματικά του επόμενου Champions League. Οι Κρητικοί από την άλλη θα αγωνιστούν με το ένστικτο της επιβίωσης, αφού βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ του Ολυμπιακού. Σε 40 αγώνες στην έδρα τους με αντίπαλο τον ΟΦΗ έχει 35 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόνο μία ήττα (τον Μάιο του 1990).

Αυτό το τριήμερο έχουμε κανονίσει! Θα το αφιερώσουμε στους αγώνες και θα απολαύσουμε κορυφαίο αθλητικό περιεχόμενο από το Vodafone TV.

Δείτε τι προσφέρει το Vodafone TV εδώ.

Sponsored by Vodafone

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024