Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
H crossover «μετάλλαξη» του Mazda3

H crossover «μετάλλαξη» του Mazda3

Οι Ιάπωνες επιφυλάσσουν για την επικείμενη έκθεση της Γενεύης ένα νέο SUV το οποίο θα έχει το ίδιο τεχνολογικό υπόβαθρο με το νέο Mazda3, συνδυασμένο με μια αυθεντικά περιπετειώδη σχεδίαση και διάθεση.

Η ιαπωνική φίρμα ανακοίνωσε για την προσεχή έκθεση της Γενεύης ένα νέο compact SUV μοντέλο το οποίο αν και προς το παρόν δεν αποκαλύπτει πολλά για την ταυτότητά του, είναι γεγονός ότι θα μοιραστεί πολλά από τα μηχανικά και μη μέρη του με τη νέα γενιά του Mazda3.

Αν και η λογική θα υπαγόρευε ότι πρόκειται για τη νέα γενιά του CX-3, η πραγματικότητα απέχει καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες το SUV που διαγράφεται προς το παρόν μέσω ενός σκοτεινού teaser θα αποτελέσει νέα άφιξη στην γκάμα της ιαπωνικής φίρμας.

Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα μοντέλο το οποίο θα τοποθετηθεί ανάμεσα στα CX-3 και CX-5 το οποίο κάθε άλλο παρά θα πρέπει να αποκλειστεί ότι θα ονομάζεται CX-4. Βέβαια η Mazda έχει ήδη ένα μοντέλο με την ονομασία CX-4 το οποίο διατίθεται στην αγορά της Κίνας, ωστόσο δεν θα είναι η πρώτη φορά που δύο διαφορετικά μοντέλα, που διατίθενται σε διαφορετικά μήκη και πλάτη υιοθετούν το ίδιο όνομα.

Όπως και να έχει με την ονομασία του, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι το νέο SUV εκτός από την σχεδιαστική του συνάφεια με το Mazda3, βάσει της τελευταίας μετεξέλιξης του κώδικα Kodo, θα έχει και το ίδιο τεχνολογικό υπόβαθρο με τη νέα γενιά του μικρομεσαίου μοντέλου της ιαπωνικής φίρμας, εντάσσοντας στην γκάμα του και τους νέας τεχνολογίας κινητήρας Skyactiv-X.

Only in

Μάχη για την Commerzbank!

Η Deutsche Bank σχεδιάζει να μπει στο παιχνίδι για να σταματήσει την UniCredit, αγοράζοντας το σύνολο ή μέρος του 12% της κυβέρνησης στην Commerzbank

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024