«Κατέρρευσε το αφήγημα περί κυβέρνησης κουρελού» λένε κυβερνητικές πηγές
Μετά την «άτυπη προσχώρηση» στον ΣΥΡΙΖΑ των έξι ανεξάρτητων βουλευτών που παρείχαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, πηγές από το Μαξίμου σπεύδουν να μιλήσουν για κατάρρευση του αφηγήματος περί κυβέρνησης κουρελού
“Κατέρρευσε το αφήγημα περί κυβέρνησης κουρελού”, υπογραμμίζουν κυβερνητικές πηγές, μετά την «άτυπη προσχώρηση» στον ΣΥΡΙΖΑ των έξι ανεξάρτητων βουλευτών που παρείχαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Όπως σημειώνουν, «και οι έξι βουλευτές που δεν ανήκουν στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αλλά έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης και συνεχίζουν να στηρίζουν το κυβερνητικό έργο, δήλωσαν με επιστολή τους στον πρόεδρο της Βουλής ότι η ψήφος τους θα καταμετράται στην κυβερνητική πλειοψηφία χωρίς να εντάσσονται στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ».
- Αναταραχή στο Μεξικό – Παραίτηση κυβερνήτη για σχέσεις με καρτέλ
- Στελέχη των Big Tech «φεύγουν» και ιδρύουν startups
- Η Γερμανία ζητά ενίσχυση της ευρωπαϊκής άμυνας
- Το υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ παρέδωσε 26 αρχαία αντικείμενα που κατασχέθηκαν και επαναπατρίστηκαν
- «Εκκλησία με καζίνο» – Πώς βλέπει ο Μπάφετ σήμερα τις αγορές
- Συρία: Η κρατική τηλεόραση επιβεβαιώνει βομβαρδισμούς της Ιορδανίας εναντίον «αποθηκών ναρκωτικών και όπλων»